Fontos beszerezni a babamérleget? Nektek van? Használjátok vagy használtátok esetleg tesónál?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 15:51
11/14 anonim válasza:
Szerintem is babafüggő, majd azután fog eldőlni, hogy megszületett. Nekünk nem volt, de a kislányom anyatejemen olyan jól pufókosodott, hogy nem volt kérdés, hogy egészséges és jól gyarapszik. Védőnőhöz vittem minden hónapban mérésre. Viszont hogyha egy babának gondok vannak a súlygyarapodással, akkor jó, ha van otthon mérleg, mert hetente, két hetente hordani a babát a védőnőhöz csak azért, hogy megmérje, kicsit macerás. Én is úgy tudom, hogy a védőnőknél is lehet bérelni mérleget, ha venni nem akartok. De szerintem várd meg míg megszületik a kisbabád és túl vagytok az első pár héten.
12/14 anonim válasza:
Mi kölcsön kaptunk egyet ismerősöktől. 6 hónapos volt, amikor vissza kellett adni, mert megszületett a babájuk. Nagyon hiányzott, mert sűrűn használtuk, így vettünk egyet. Levehető a tálcája, így később is használható neki. Nekünk mindenképpen hasznos!
13/14 anonim válasza:
Az én kislányom koraszülött volt, és ezért a védőnő javaslatára használtunk mérleget, hogy tudjuk rendesen eszik-e a baba. Pár hónapig használtuk csak, mert szépen fejlődött a leányzó :) Ja, és a védőnő hozta a mérleget kölcsönbe, ingyen.
Később a fiamnál nem használtunk!
14/14 anonim válasza:
soha nem mértem otthon a fiamat.védőnőhöz mentünk,ott mérték.mikor keveset hízott,akkor mentünk hetente-kéthetente.engem nagyon stresszelt volna,hogy nem annyit hízik,mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!