Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházba van idő olvasgatni...

A kórházba van idő olvasgatni amig bent vagyok?

Figyelt kérdés
Vagy könyvet ne vigyek magammal.
2009. jún. 17. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia! nálam volt újság, könyv, de nem volt időm rá. ha nyugi volt, próbáltam aludni, pihenni. egyébként pedig a babámmal voltam egyfolytában. szinte állandóan szopizott, nehezen indult be a tej.

szerintem max. valami kis füzetet, vagy újságot pakolj be :)

2009. jún. 17. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szia!szerintem,örűlsz ha pihizni fogsz egy kicsit,mert a szoptatás naon le fog fárasztani,főleg ha első baba!persze attól is függ h milyen korházban szűlsz,mert nem mindenhol van az,hogy a baba veled van éjjel-nappal.
2009. jún. 17. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez sztem emberfüggő :) Engem pl.mindig az olvasás kapcsol csak ki, 5 ágyas rooming inben folyamatosan sírt valaki, és egyvégtében jöttek-mentek a kismamák :) Én így aludni azt nem tudok.

Szóval napközben nekem igenis volt hogy olvastam...azontúl hogy nekem is nagyon sokat volt cicin a fiam, mert nem indult be a tejem stb. mondjuk mi 5 napot kellett bent legyünk,szóval már nagyon mentem volna haza, olvasva jobban ment az idő (persze nem háború és békét olvastam :))) hanem krimit.:)

de mondom, én imádok olvasni.

2009. jún. 17. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz aludni akkor igen!! Nagyon sok időd van a kórházban szülés után mert semmi mást nem csinál a baba csak alszik. Én 4,5 óránként ébresztgettem, hogy egyen már és volt, hogy akkor sem evett hanem elaludt a cicin.
2009. jún. 17. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Én egyágyasban voltam, és bármilyen szar is kimondani, unatkoztam már a bennt töltött idő végén.

A kicsi aludt, vagy szépen nézelődött, csendben elvolt, nem volt vele gond. Kimenni nem tudtam a folyosóra a többi mamához, mert huzat volt , a lányomnak meg be volt gyulladva a szeme.

A kapott kezdőcsomagokból az összes betűt kiolvastam, még a domestos használati utasítását is-kínomban.

Ha könyvnek nem is, de valami újságnak örültem volna:-)

2009. jún. 17. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
szia, én egyágyasban voltam ,de ha épp nem babáztam ,akkor bőgtem.Akkor is ha nem kellett, valószínű a hormonjaim ilyenek.Egyáltalán nem tudtam odafigyelni az újságra, csak vártam Apát:)
2009. jún. 17. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam olvasni semmit. A látogatók hada teljesen ellepett (sajnos). így aztán pihenni sem tudtam. Egyébként sem vagyok jó alvó, de azt már bánom, hogy ott nem aludtam amikor tudtam volna. Most bezzeg aludnék. :)
2009. jún. 17. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem olvastam, mindig jött valaki, ha nem pihiztem.Gyorsan eltelt a szopik közti idő!
2009. jún. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!