Hogy repesztenek burkot ha magától nem folyik el a magzatvíz? Nem fáj?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 17:42
1/12 anonim válasza:
Szia
Én csak annyit éreztem az egészből hogy valami meleg folyik valamivel kicsit benyúlt a doki (direkt nem néztem mivel) majd egy kicsit mozgatta a kezét és ennyi volt
2/12 anonim válasza:
nekem fölsö burok repedésem volt,alul semmi és burkot repesztettek!newkem nagyon fájt!
3/12 anonim válasza:
Szia! Nekem a kislányom születésénél repesztettek burkot,mindenki azt mondta,hogy az fájdalmas dolog. De egyáltalán nem fájt!Ne izgulj! üdv: 39 hetes kismama
4/12 anonim válasza:
nekem egy fém ollo szerű dologgal csipte ki a doki és rettenetesen fájt mindkét szülésemnél.:(
5/12 anonim válasza:
egy fém izét felnyomot és szétnyitotta vele a hüvelyt, majd egy hosszú csőrű ollóval nyúlt föl és elcsippentette vele a burkot - nekem maga a repesztés nem fájt, de utána elviselhetetlenül fokozódtak a fájásaim :(
6/12 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem fajt,a kezevel nyult fel es egyszer csak mintha pisiltem volna,ez volt reggel es csak este nyolckor szultem maximalis adag oxitocin hatasara.
7/12 anonim válasza:
szia, nekem sem fájt, még csak kellemetlen sem vot.
8/12 anonim válasza:
Nekem se fájt (ugyanez volt hogy felül megrepedt magától de alul nem) de addigra már folyamatosan egybefolytak a fájásaim, szóval lehet hogy csak elnyomta a nagyobb fájdalom:)
de utána viszont az egy dolog hogy egybefolytak de tényleg szörnyen felerősödtek a fájások...
viszont 1 órán belül meglett a fiam és ezért megérte :)
10/12 anonim válasza:
Szia!
Én semmit nem éreztem belőle:)
Egy kis fém szike szerűvel vágott a doki majd folyt is a magzatvíz. Abszolút nem fájt:)
Rá 20 percre megszültem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!