Mennyi pénz "jár" az orvosnak, szülésznőnek a Jahn Ferencbe?
A férjemmel babát tervezünk. A legnagyobb problémánk (mint gondolom sok más szülőjelöltnek is) a szülés anyagi vonzata.
A Jahn Ferenc Délpesti Kórházba szeretnék majd szülni, így elsősorban az olyan édesanyákhoz szól a kérdésem, akik itt szültek mondjuk az elmúlt 5 évben. Mennyi pénzt adtak az orvosnak, a szülésznőnek a szüléskor, mennyit a vizsgálatokkor összesen?
Babi0906, Szia! Tehát, hogyha összehozom a 2 hozzászólásodat, akkor ez azt jelenti, hogy Dr. Makai Zsoltnál fogsz szülni a Dél-pestiben, aki 80.000.-ot kér a szülésért. Láttad a szülészeti osztályt is (amúgy hogy tetszett? :)), találkoztál egy szülésznővel is, akinek akartál pénzt adni, de ő nem fogadta el? Ugye, jól értem? :)
Durván 1 hónap, és jön a baba? :) Dejóó, és kisfiú vagy kislány? Gratulálok :) Ha megszültél, írd meg mindenképp! :)
Igen így van. A szülőszoba nagyon szép én nem gondoltam volna,nagyon megnyugtatott.Kisfiút várunk egyébként.
Majd megírom milyen volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!