Szent István kórházban ismertek dr. Papp Andrea nevű doktornőt?
És ha igen mik a vélemények róla? Milyen orvos, illetve egy szülés lebonyolításában? Kedves? Türelmes?
39+5 km
szia!
köszi a válaszod azért! igen igyekeztem google-ban is rákeresni és jókat olvastam róla! Van saját dokim , csak sajna egy hétre el kell utaznia, és szerdára vagyok kiírva és semmi jele h megszülnék addig! :( Így a Pop Andrea dr.nőhöz kerülök át addig!
Gratula a pocaklakódhoz! :) Mikor szülsz? kihez jársz dokihoz?
szia!
nekem is van fogadott szülésznőm és Hajdú Barbi az! :)
köszönöm aranyos vagy! remélem most már nincs sok hátra! Holnapra vagyok kiírva, de még semmi jelét nem érzem sajnos :(
köszönöm a válaszokat! Most már nyugodtabb vagyok! Eddig igencsak féltem hogy nem szülhetek a saját orvosomnál h pont én vagyok ilyen szerencsétlen akinek elutazik a dokija...
viszont most már nem félek és tudom h minden rendben lesz, mivel Barbi tényleg ott lesz! :)
viszont lenne még kérdésem kettő is!
Az egyik:
Ha az a felállás lesz hogy Barbinál és a saját orvosomnál szülök Dr. Gajdos Edit-nél akkor kinek mennyit illik adni? (azért túzásba nem szeretném vinni mert nem vagyunk gazdagok, és amit lehet inkább a kislányunkra költenénk még el, viszont majd a 2. babát is itt szeretném)
A másik felállás:
Ha Barbinál szülök és a Pop Andreánál (ugye ő egy hétig helyettesíti az én esetemben)
köszönöm előre is! :)
Ma 40+0 , de még semmi jelét nem érzem h én szülnék hamarosan! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!