Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki télen szült, az kevésbé...

Aki télen szült, az kevésbé vizesedett be a végére?

Figyelt kérdés
A védőnő szerint a meleg miatt van főként, én júniusban szültem.
2012. márc. 30. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én 2010 februárban szültem, elég nagy hó, és hideg is volt. A kórház környékén még parkolni se lehetett.

ÉS a végére vizesedtem, sőt 3 nap alatt vizesedtem úgy be, h 4 kg "híztam". Március 6-ra voltam kiírva, de febr 19-én indították a szülést, 4 óra alatt megvolt a gyönyörű, és egészséges kislányom.

2012. márc. 30. 23:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok! ÉS hogyan viselted nagy pocakkal a telet? Nehéz volt az öltözködés, csizma felvétele?
2012. márc. 30. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Én tavaly januárban szültem és olyan vizes volt a bokám a végén, hogy nem jött fel a bokacsizma cipzárja, pedig amikor ősszel vettük még lötyögött. Olyan volt a bokám és a lábszáram, mint egy elefánté... :D

És a szülés után pár napig még rosszabb lett! :-O

Az OK, hogy a meleg rádobhat egy lapáttal, de azért van a vizesedés, mert a nagy pocakban a baba már elnyomja az ereket, nem kering úgy a vér és ezért nem ürül a szövetek közül a víz. :)

2012. márc. 30. 23:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia, én is júniusban szültem, egyáltalán nem vizesedtem, picit sem.

Ellenben barátnőmmel, aki december közepén szült és úgy bevizesedett szegénykém, hogy fejtetőtől a talpáig szinte csak víz volt..

2012. márc. 31. 06:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Januárban szültem és a végén már nem láttam a bokámat, úgy be voltam vizesedve!!!Ja és a lábamon a bőr, a combomtól a térdhajlatomig végig tele van striákkal annyira feszült a bőröm a víztől...
2012. márc. 31. 08:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Igaz, én áprilisban szültem, de egyáltalán nem vizesedtem a terhesség alatt. Szülés utáni naptól fogva viszont...mint egy elefántnak, akkor lett a bokám és a lábfejem, nem tudtam megmaradni ülve, annyira nehezedett, állandóan fel kellett polcolnom. Kb. 4 nap volt, mire lement.
2012. márc. 31. 10:21
 7/12 Atroposz ***** válasza:
Most februárban szültem másfél hét alatt 15 kg ment le az mind víz volt.Zsír fél év alatt sem megy le ennyi rólam.
2012. márc. 31. 10:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Félidőben nyáron, tiszta pufi volt a bokám, lábam, mindenem. Egy számmal nagyobb cipőt kellett vennem. Ősszel már picit jobb lett, de a cipő maradt. A végén a kezeim duzzadtak meg, és égett is, a lábam nem volt annyira szörnyű mint nyáron. Novemberben szültem.
2012. márc. 31. 13:20
 9/12 sumergo ***** válasza:
Már 20 hetesen kezdődött a vizesedés nálam, akkor nyár volt, és meleg, később egyre hűvösebb lett, de a vizesedés inkább csak rosszabb lett, nem jobb, október 28-án született a lányom, borzasztó vizes voltam, 20 kg-ot "híztam", a kórházból már csak +6 kg-mal jöttem haza, és 1 hónap alatt az is eltűnt. Császáros voltam, a katéteres zacsimat minden infúzió lecsöpögése után üríteni kellett, mert nagyon dolgozta ki a vizet a szervezetem. Reggel 9-től este 10-ig lefolyt 5 liter infúzió, és 10 liter pisit ürítettem ezalatt. Pedig majdnem tél volt. Szerintem nem csak ettől függ.
2012. márc. 31. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:

December elején szültem.Félidőben nyáron a nagy melegben nem tudtam felvenni a papucsaimat,venni kellett bővebbet.A nagy meleg elmúlásával lement a víz.Október végétől a lábaimon,kezeimen és az arcomon is látszott hogy tiszta pufi és ekkortájt heti 1-2 kilót híztam.Mindenki biztos volt benne hogy hamarabb szülök,ennek ellenére 2 nappal túlhordtam.Összesen 13 kilót híztam a terhességem alatt,ebből 4 kiló volt a fiam,a többi pedig pár nap alatt leszaladt rólam.Valószínű mind víz volt.Tehát télen is lehet vizesedni.

Bocsi hogy hosszú lett.

2012. márc. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!