Mrlyik fáj jobban? ( a császár, vagy a vajúdás)
Mert a császár után fáj a heg, de a vajúdás után mi fáj?
Melyik gyorsabb?
Hallottam a császár utáni őrzőről, ott mit lehet csinálni?
császár után baromira nehéz az első felkelés, és még legalább 3 napig a kínok kínját éltem át minden egyes felülésnél
engem a műtét után szubintenzívre vittek
Dehogynem azt is túlélnéd :) És valóban a legnagyobb fájdalmat is lefelejti az ember (persze mindig vannak extrém esetek, én most egy átlagos és fájós szülésről beszélek) egészen addig amíg megint sor nem kerül rá nem is emlékszel mennyire szar volt.
Amikor a 2.-at szültem közben azon gondolkodtam, hogy nooormális vagyok??? Még 1X kiteszem magam ennek. Ettől függetlenül gondolkodom a 3. babán is.
Ha lehetne választásom (de egyelőre ez nálunk még nem adott) akkor simán szülném, de edá-val.
Az őrzőről írnék,mert a többi kérdésedre már megkaptad a választ.
Én tudom mi az az őrző (posztoperatív őrző, valami ilyesmi van az ajtóra írva). Hosszú vajúdás után császároztak meg.Engem is oda vittek, a császáros műtő mellett van a helyi kórházban.Ott konkrétan semmit nem tudsz csinálni,csak feküdni,mert ha a császár altatásban történik akkor még kába vagy,ha pedig érzéstelenítéssel akkor pedig amiatt nem tudsz/lehet felállni.Enni nem lehet,inni csak óvatosan.Természetesen a heg fáj és emiatt az első felállás is nehéz,kellemetlen de napról napra erősödik,ügyesedik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!