Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után rajtad maradt...

Szülés után rajtad maradt kilókat hogy tüntetted el? És hány hónappal a szülés után?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 12:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nos akkor én vagyok a kakukk tojás. 22 kg-ot híztam. 1 hét után jöttünk haza a babámmal, akkor lement 12, és azóta egy megveszekedett deka sem, pedig 7 hós a fiam, és még mindig szoptatok. Nem zabálok, de ha nem eszem nincs tejcsi.... 6 hós koráig kizárólag anyatejes volt, már eszik is. 1 éves koráig szeretném ha szopna tehát csak utána veselkedek neki komolyabb fogyókúrának. Sejtettem, hogy én az a peches kivétel leszek akit a szoptatás nem fogyaszt... tehát ilyen is van:-)
2012. márc. 28. 09:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Üdv a klubban. Már ketten vagyunk. Rólam se "olvadnak" a kilók. Pedig ugyan úgy étkezek mint előtte. Sajnos mivel az éjszakák még elég rázósak, holott már 7 hónapos, a tornához alig van erőm. :-(

De most kezdenem kell valamit, mert nagyon rosszul érzem a magam a bőrömben. :-(

2012. márc. 28. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:

utsó vagyok. Fel a fejjel, lesz ez még így se:-DDDD viccet félre téve, annyit gürizek egész nap, sétálunk órákat sokszor terepen, mégis semmi...... sose voltam modell alkat és mikor sikerült fogynom csak kő kemény koplalással. Most se lesz ez másképp de abból nem engedek, hogy szoptathassak.

Múltkor itt volt barátnőm, és ki volt akadva mennyit pörgök 1 du, pedig csak a szokásos főzés takarítás, ellátni a gyereket stb, és ő se értette, hogy akkor mért nem megy le... ráadásul nekem kötény hasam is maradt ami még jobban zavar minden féle plussz kilónál, mert tudom, azt nem lehet majd lefogyni:-((((

2012. márc. 29. 19:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Meg fogjuk csinálni. Én is hasonlóképen tudok fogyni. No szénhidrát, no cukor.... Tehát az a legjobb ha nem eszek semmit. A pörgés nálunk is meg van, nem bírok megülni a fenekemen :-) No, de sebaj, majd megoldódik.
2012. márc. 29. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
ti hogy álltok azóta csajok?
2013. jan. 27. 22:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Második terhességet plusz kilókkal kezdtem az elsőhoz képest.Az első terhességet 52-53kg kezdtem és 17 híztam ,a második terhességet 58 kgtól 17 kg híztam,most 1,5 éves a fiam és 67/160cm vagyok semmi nem megy le.Tornázni nincs kedvem,elégé zavar a sok háj,de ezek szerint nem eléggé:)Az elsőnél amikor abba hagytam a szoptatást és kilók...ÉSSSS még valami érdekes ,az első szülés után meg a 2ik után is miután a kórházból hazajöttem 3 kg híztam.Szóval 2011 ben aug született és télen voltam 71 kg is.
2013. febr. 16. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
bocsi, valami kimaradt,miután abba hagytam a szoptatást és rendesen megjött a havi vérzésem mentek maguktól lefelé a kilók.
2013. febr. 16. 21:07
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elkezdtem egy szénhidrát csökkentett diát. Vagyis kiváltottam a fehér lisztet, cukrot zabliszttel, rizsliszttel, stb. Illetve nem eszek 6 után, és tornázok, hetente többször. Ezt 1,5 hónapja csinálom és lement 5 kg. :-))

Remélem kibírom, és végre formában leszek!

Ti, hogy vagytok?

2013. febr. 18. 20:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!
2013. febr. 21. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem a szülés utan a kórházban szinte az összes lement (rengeteg viz volt rajtam). Egyebkent 18 kilót híztam.

Aztán sajnos a szoptatás alatt visszahiztam vagy még talán többet is. Azóta mar egy eves a babam, lement 10-12 kilo, van még rajtam 6 kg minimum, de azt se bánnám ha 8-at fogynék. Mozogni nincs kedvem, allandoan faradt vagyok :-/

2016. jún. 23. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!