Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után rajtad maradt...

Szülés után rajtad maradt kilókat hogy tüntetted el? És hány hónappal a szülés után?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 12:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Én még jelenleg is tüntetem. :D

5 hónapja szültem és sajnos csak az első pár hétben tudtam szoptatni, így hamar el tudtam kezdeni egy kis edzést.

Én szülés előtt versenyszerűen sportoltam, így most azt folytatom hobbi szinten. Egy héten egyszer-kétszer lemegyek kajakozni. Itthon pedig felülést, hasprést csinálok.

Meg hát sokkal kevesebbet eszem, de csak mert ennyit kívánok. Sajnos még messze vagyok az "álomalaktól", de igyekszem.

Sok sikert! :)

2012. márc. 26. 12:18
 2/20 anonim ***** válasza:
az én kicsim 19 hónapos .még mindig szopik,járok aerobikra hetente kétszer.pár hónapja neki kezdtem és nem ettem cukrosat,liszteset,és lement 12 kg még van sajnos 10 kg feleslegem:(
2012. márc. 26. 13:40
 3/20 anonim ***** válasza:
Három hete szültem, 14 kilót szedtem fel, még három kiló van rajtam, fogalmam sincs mitől fogyok, eszek rendesen, iszok is sok folyadékot a kilók mégis folynak lefelé, nem mintha baj lenne csak fura mert az első gyerek után két évbe telt az eredeti súlyomat újra elérni.
2012. márc. 26. 14:44
 4/20 anonim ***** válasza:
Én 26 kg híztam a szülés alatt. Most 4 hónapos a fiam, már csak 6 kg van rajtam pluszban. Igazából nem csináltam semmit, az elején még sokat szoptattam, és olvadtak a kilók. Sajnos már csak reggel és este tudok szoptatni, azóta megállt a fogyásom. Viszont fogyókúrázni még nem tudok, mert akkor már ennyi tejem se lenne, arra viszont figyelek, hogy visszafelé ne jöjjön a plusz kg, a többit meg majd leadom, én ennek is örülök.
2012. márc. 26. 15:36
 5/20 anonim ***** válasza:
21 kg plusz jött fel terhesség alatt :( Szülés után 6 hónapig tudtam szoptatni, de már az elején áttértem az Update étrendre, semmi cukor, semmi liszt. 5 hónappal szülés után már a régi voltam.
2012. márc. 26. 17:03
 6/20 anonim ***** válasza:

En 18 kilot hiztam, szules utan 6 hettel mind lement. A norbi modszeret ajanlom, nekem bejott.

Szoptatni is tudtam sokaig.

2012. márc. 26. 19:42
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor éljen a Norbi! Kipróbálom! :-)

2012. márc. 26. 21:35
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is probald ki a modszeret! En mar terhesseg elott norbiztam, mivel kulfoldon elek, a termekeit nem tudom megvenni, csak az idopontokat tartom be. 165/52 vagyok es tele energiaval.

Szerintem vagj bele, a kodok fent vannak a neten es tenyleg nem kell ehezni! Nekem is lecsussan neha 1-1 pizza, csoki, de abszolut nincs lelkiismeretfurdalasom.

2012. márc. 27. 08:06
 9/20 anonim ***** válasza:
Mozgasnak meg jo a babakocsis seta gyorsabb tempoban, de ha szerencses vagy es eltudsz jutni edzeni heti 1-2*, megjobb.
2012. márc. 27. 08:08
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez befolyásolja e de én sajnos császárral szültem 4 hónapja.13 kg-t szedtem fel a terhesség alatt és róla szülés után lehullottak a kilók.A kórházban még volt rajtam 5 kg, 1 hetes itthonlét után már annyi voltam,mint amennyivel kezdtem a terhességet.Mióta sétálgatunk azóta lement rólam még 3 kg azóta stagnál.

Csak szerencsés vagyok?

2012. márc. 27. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!