Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha lejár az időm minden...

Ha lejár az időm minden féleképp befektetnek?

Figyelt kérdés
jövőhét kedden lejár az ídőm mert márc 27re vagyok ki írva és ha addig nem szülök meg biztos hogy befektetnek vagy ez mitől függ?
2012. márc. 20. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ha van fogadott dokid, akkor ő megindít jó esetben, ha nincs akkor a 42.hétig hordhatod túl, utána indítanak. Be csak akkor fektetnek, ha nem tudsz bejárni naponta amniocentézisre illetve nst-re, vagy ha valami baj van a babával.
2012. márc. 20. 12:52
 2/11 A kérdező kommentje:
és ez a vizsgálat menyire fájdalmas?
2012. márc. 20. 13:10
 3/11 krisztivan ***** válasza:
A40.hét után naponta jártam be nst-re.A 41.hét után a 3.napon megindították.Volt közben egy hétvége és ezért jött így ki hétfőre.Nagy babám lett ezért nem is akartak eddig várni,de a hétvége az nagy úr:-))Ha tudsz akkor járkáljál be vizsgálatra és kész.Ezt még a kórházi ügyeletessel is meg tudod beszélni.Nekem legalábbis sikerült:-))Szép szülést!
2012. márc. 20. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez kórházanként változó, nálunk igen, már a kiírt napot követő napon befektetik a kismamát ha nem jön a babó
2012. márc. 20. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Salgótarján: befektettek... 8 napot túlhordtam... :S

2012. márc. 20. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia.Veszprémben is másnap be kell feküdni...
2012. márc. 20. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Én két terhességet hordtam túl, az egyiket 1 a másikat 2 héttel. János kórház, nem fektettek be. 2 naponként jártam nst-re. Ezek szerint tényleg kórház függő!
2012. márc. 20. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!én is 27-re vagyok kiírva,nekem azt mondta az orvosom hogy ha addig nem indul meg akkor hétfőn még menjek NST-re és aznap délután megbeszéljük a továbbiakat..én is kíváncsi vagyok hogy mi lesz ha addig nem indul meg a szülés..
2012. márc. 20. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez tényleg kórházfüggő.

A mi városunkban ha túlhordod akkor nem kell befeküdni,hanem minden nap -még hétvégén is- be kell menni nst-re, uh-ra, amnioscopiára. Ha nem indul be akkor a 42. héten indítanak azt hiszem.

2012. márc. 20. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Biztosan intézményfüggő. Zalaegerszegen a kiírt utáni 4. napon kellett befeküdnöm, aznap nem csináltak semmit, másnap vizsgálgattak volna, de éjjel spontán megindult a szülés. Kérdeztem, hogy hány napig tárolnának még, ha nem indul be magától, de csak annyit mondtak, hogy az függ a vizsgálati eredményektől.
2012. márc. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!