Szülés után ti hogy védekeztek? Spirál vagy a fogamzásgátló a jobb?
Én a spirált javaslom. Miért akarnád mérgezni a szervezetedet tablettákkal??
Akármilyen kicsi a hormontartalma azért akkor is HORMON. Szóval ha van másra lehetősége az embernek és jóval egyszerűbb és kifizetődőbb. Akkor ezerszer spirál, mint bármilyen fogamzásgátló tabletta.
Eleinte gyógyszert szedtem, aztán most óvszerrel védekezünk.
Kisfiam 7 hónapos múlt, amikor nem tudtak adni 1 havit, csak 3 havit. Nem mertem megvenni, mert mi van, ha addig nem tudok szoptatni, és elég drága ahhoz, hogy kidobjam. Így lett óvszer.
Az első szülésem után gyógyszerrel és csak amikor abbahagytam a szoptatást (majdnem 2 év),akor ralkattam fel spirált.(hogy miért nem előbb, azt nem tudom)
Most a második babánál,aki 3 hónapos és szopik nemsokára fogok felrakatni spirált.
Azt nem lehet elfelejteni bevenni, az első is fent volt 6 évig és semmi problémám nem volt.
utolsó válaszoló "soha semmivel"
GRATULÁLOK!Felelős ember vagy!Gondolom vagy olyan anyagi helyzetbe hogy legyen akár 20 gyereked,vagy szeretsz abortuszra járni! ÜVD
Te k....g vagy!
Jó indulatból írtam.
SOHA NEM VOLT ABORTUSZOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most van egy 8 hónapos kisfiam.Jövőre tervezzük a második babát.
Üdv te h...e p....a.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen,aki nem védekezik,és mégsincs-a te szavaiddal élve-20 gyereke.
Te feltettél egy kérdést,amire én válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!