Szoptatás alatt melyik a jobb? Hurok, vagy fogamzásgátló injekció?
9 hónapos a kislányom, és kellene valami, de a huroktól idegenkedek, az injekciót pedig nem ismerem.Jövőhéten megyek dokihoz, és nem tudom eldönteni, melyik legyen.
Tapasztalatokat szívesen fogadnék. Köszönöm!
Első vagyok!
Tudod, hiába mondják, hogy lehet használni, de mindent amit beviszel a szervezetedbe, abból kap a baba is. :( Én nem hiszek ebben!
Ha nem megy a hurok (bár jobban tartanak tőle, mint amilyen) még mindig dönthetsz másként!
Fordítva ez már nem igaz!
Én spirált fogok felrakatni.
Gyógyszert, meg amiket írtál nem akarok. Gumit utálom.
Egyszer már volt fent spirál 6 évig, nem volt gond vele.
Köszönöm a válaszokat. Mindig mindenkit kérdezgetek, hogy melyik a jobb, és ma mondta egy orvos, hogy a spirált inkább ne, nagyon sok mindenkinek fertőzést okoz, akkor meg antibiotikum, stb, az sem ajánlott ugye szoptatás alatt. Ráadásul fogékony vagyok erős vérzésre, hasfájásra, a hurok meg ezt megerősitit.
Az injeckiót állítólag egyre többen használják, gyógyszerésszel is beszéltem, egyfajta hormont tartalmaz.
De még ezt eldöntöm. Kinek ez, kinek az a jó.
Köszönöm.
utolsó vagyok
6 év alatt egyszer sem vilt ferőzésem a spirál miatt, a ciklusom beállt 28 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!