Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol nem kérnek pénzt a szülésért?

Hol nem kérnek pénzt a szülésért?

Figyelt kérdés
És persze megkülönböztető bánásmód nélkül... :)
2012. márc. 15. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én Debrecenben szültem.Nem fogadtam orvost,amikor vizsgálatra mentem,mindig az vizsgált,aki éppen rendelt.(Bár csak NST és UH vizsgálatom volt ott.)Amikor szülni mentem,az ügyeletes orvos jött.Ha nem problémás a terhességed,szerintem felesleges orvost fogadni.Ez csak a véleményem,nem tanács.Bár nekem jó élményeim vannak,nagyon kedves doktornő volt ügyeletben.Egyébként a doki nem volt végig jelen,csak amikor az elején megvizsgált,és végül,amikor szólt neki a szülésznő,hogy itt az idő.Bármi gondom volt,azt a szülésznő tudta intézni.A doki úgysem tud sokat tenni,amíg meg nem indul a baba.Ha adsz pénzt ha nem,akkor is megszületik az a baba. :)
2012. márc. 17. 18:32
 12/12 Atroposz ***** válasza:
Békéscsabán szültem nem volt fogadott dokim, mindenki kedves volt, nem volt megkülönböztetés .A végén a fiatal nődoki kapott egy kis jutalmat meg ajándékcsomagot az osztály de nem vittük túlzásba.
2012. márc. 18. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!