Akiknek az orvosuk előre megmondta, hogy mennyit kérnek a szülésért, azok mennyit kértek? És pont annyit adtatok?
Figyelt kérdés
Ez nem gáz szerintetek, hogy előre megmondja?2010. szept. 6. 22:57
1/12 anonim válasza:
De nagyon is gáz, nem szabályos.:( Főleg ha horribilis összeget mond, de olyanról is tudok, aki nem mondott összeget, majd szülés után kapott pénzt, és feltűnően húzta a száját, csoda hogy meg nem jegyezte, hogy kevés.
2/12 anonim válasza:
Nálunk a rendelési díj x-szeresét szokták kérni. Tiszta sor, ha ennyiért vállalta és én behívattam, ennyit is adtam. Nekem jobb volt, különben ment volna a fejtörés, elég-e, nem sok-e, nem kevés-e...
3/12 anonim válasza:
De igen, nagyon gáz, bár nekem is megmondta, h mennyit kér. Én meg közöltem, h azt a pénzt inkább a gyerekre költöm és megszülöm ügyeletesnél(120000FT)
4/12 anonim válasza:
Való igaz, nem szabályos. Nincs olyan, hogy ,,ennyit kérek,,! Ha adok neki, akkor adok, ha nem, nem.
5/12 anonim válasza:
Én tudtam, hogy ilyen dokihoz megyek ezért nem volt gáz. Persze jobb lett volna az a 120.000-t megtartani, de így én maximálisan biztos voltam hogy jó kézben vagyunk. Másik oldalról pedig bosszantó, hogy az ember minek fizetett annyi járulékot, ha még ezt sem biztosítják... Sajnos ilyen világban élünk, mindenki tartja a markát (és ez nem csak egészségügyre igaz).
6/12 anonim válasza:
Ha felkéred, akkor ildomos megkérdezni, hogy mit mennyiért vállal!
Én felkértem és megkérdeztem és teljesen korrektnek tartottam az összeget!
7/12 anonim válasza:
nekem is megmondta (70 000 ft volt), külön story, hogy voltak végül problémák az ő hibájából...mindegy is, a 2. babám nem nála szülöm, és nem hiszem, hogy fogadok orvost.
8/12 anonim válasza:
Tolem alkalmankent 10ezerFt-ot kert most is mikor hetente
kell jarjak CTG-re. Es 5 perc alatt elintez, utana tartja a markat.Nagyon nehezen tudjuk kisporolni, bar mind kettonknek felo foku vegzettsege van, de kozalkalmazotti fizetesbol nem egyszeru.Sokszor kenyerre se telik.
Ezenkivul a szulesre 100ezerFt-t ker. Igy osszejon a 200ezer.Rengeteg penz, csomo mindent lehetne rajta venni a kicsinek.
Mivel elso szules es nagyon felek, fizettunk vegig. Szulesnel csak akkor adunk 100-at ha valoban kierdemli.
37.3 hetes km
9/12 anonim válasza:
Nálunk is az a "módi"hogy a rendelési összeg 10szerese,ez 80ezer volt másfél éve.Elöszőr nem akartam ennyit adni,de aztán annyira sokat segített a dokim,hogy odaadtuk a teljes összeget.Másodszor,ha nála szülök biztos nem adok ennyit...Ja egyébként az adott kórházban,mint kiderült a többii doki majd a kétszeresét is elkéri,de átlag a 120...
10/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy ,, elkéri,,!!! Adható neki amennyit gondol az ember, de nem kérheti! Nem nézitek a tévét???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!