Akiknek az orvosuk előre megmondta, hogy mennyit kérnek a szülésért, azok mennyit kértek? És pont annyit adtatok?
Figyelt kérdés
Ez nem gáz szerintetek, hogy előre megmondja?2010. szept. 6. 22:57
11/12 Adri baba válasza:
Nekem 6000 ft volt /alkalom a magándoki 7.hónapig havonta 1x utána 2 hetente.
Nekem azt mondta hogy ha járok magánrendelésre akkor annyit adok amennyit jónak látok!
Hát iszonyatos bunkó volt semmit nem segített így a pénz egy részét amit rá szántunk a szülésznő kapta meg!
12/12 anonim válasza:
Senkinek nem kötelező "saját" orvost választani. Nekem az a véleményem, ha plussz szolgáltatást kívánok igénybe venni-azaz nem jó az ügyeletes, hanem behívatom szüléshez a magánorvosomat-akkor azt honorálom is neki. És ha megmondja, mennyit kér, amit persze törvényesen nem tehet meg, levesz egy gondot a vállamról, és tiszta lappal játszunk.
Ha ügyeletes orvosnál szülnék, gáznak tartanám, ha kérne bármennyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!