Általánosan mennyit kérnek a fogadott orvosok a szülésért? Miskolci vagyok, így leginkább ez a környék érdekelne, de bárkitől szívesen fogadom az infót!
Az én dokim nem mondott "árat",így én 30.000 Ft-ot, s egy kb. 12.000 Ft értékű ajándékcsomagot adtam.
Kinél fogsz szülni? Melyik kórházban?
Köszönöm a válaszokat!
Én a Semmelweisbe, Dr. Steierhoffer Györgynél. Te mikor és kinél? :)
Várom válaszod!
Én Miskolcon a Megyei kórházban fogok szülni hamarosan.Az én dokim tarifája egy szülésért 100.000.-amúgy főorvos, és magánorvos.
Kérdezz rá nyugodtan, az a legbiztosabb.
Szia!
Én a megyeiben szültem, tavaly júniusban 50.000Ft-ot adtam. Nekem azt mondták, a magánrendelésén elkért összeg tízszerese a bevett tarifa. Én általában a kórházba jártam a vizsgálatokra, de mindig a magánorvosom vizsgált, így a terhesgondozás során is adtam neki minden második alkalommal pénzt. Utolsó Te kinél szültél, ha nem titok?
Köszönöm a válaszokat!
A 100. 000 kicsit sok, bár megértem, ha a sok várakozás után nem akarod rábízni magad akárkire. Nekem Steierhoffert ajánlották, mert állítólag nagyon baba-mama centrikus. Eddig még semmi gondom nem volt vele. Ha valakinek van róla bármilyen infója légyszi írjatok! Köszike!
Minden jót Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!