Általánosan mennyit kérnek a fogadott orvosok a szülésért? Miskolci vagyok, így leginkább ez a környék érdekelne, de bárkitől szívesen fogadom az infót!
Engem is érdekelne Steierhoffer, sztk-s rendelésen voltam már nála, szimpatikus volt. Ha fogadott orvosod, gondolom, fizetsz neki (vagy múlt idő már? fizettél szülés előtt is?) Mennyit? És a szülésre mit/mennyit mondott? Rendes volt, tényleg baba- és mamabarát? Nem ódivatú (gátmetszés, has nyomása, stb...)?
Megköszönöm, ha írsz! :)
Még nem vagyo túl a szülésen, de még mindig hozzá járok.
Én az sztk-ba járok be hozzá és legtöbbször ott is adok pénzt, mert mikor magánrendelése van nekem nem jó az időpont.
Meg vagyok vele elégedve, nem egy erőszakos nyomulós doki, viszont az utolsó vizsgálat alkalmával még a babámhoz is beszélt.:) Egyébként bármit meg tudok tőle kérdezni, mindenre szívesen válaszol,ha telefonon hívom, akkor is mindig segítőkész.
Már csak pár ét va a szülésig, akkor tudok neked infót adni bővebben a szülésről.
De eddig semmi rosszat nem hallottam róla. :)
Mikor érkezik a picikéd?
Az én Picurom januárra várható :) Addig is igyekszem tájékozódni, gyűjtöm az információkat. Amiket köszi! :)
Legyen könnyű az utolsó pár hét, és persze majd a szülés is! :)
Ja, mi a másik kérdésed?
A terhességtémakörben kiraktam a Steierhofferes kérdésemet.
Januárig még van idő. Egyébként Sándor Csabát és Dudás Ernőt is nagyon dícsérik.
Neked is hasonló jókat! :)
Szia! Köszönöm az érdeklődést, igen még egyben vagyunk! :) Bár már nem sok van hátra. Már nagyon várom, hogy megszülessen a kis Drágám.:)
Te hogy vagy? Sikerült már döntened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!