Általában mikor indul meg a szülés, hányadik héttől?
Figyelt kérdés
Ez most lehet hogy hü lye kérdésnek hangzik, de az orvosom május 31-re írt ki, mi viszont itthon április végére számoltuk a 9 hónapot. Az első mocorgás december 21- én volt. Az orvos szerinti kiírás 40 hét, de az már 10 hónap...általában hányadik héten indul be a szülés?2012. márc. 13. 10:09
1/3 anonim válasza:
Az érett terhesség 40. hetes. És igen, egy terhesség 4 hetes hónapokkal számolva 10 hónap! :) Viszont egy hónap általában nem 4 hét, hanem még van plusz 2-3 nap, így jön ki 9 hónapra.
Az én babóm március 17-30 között fogant, december 14-re írtak ki, de végül pont 9 hónappal később dec 18-án született, 40 hét 4 naposan.
De a 36. héttől már nem számít koraszülöttnek egy baba és ha nem indul meg magától, akkor a 42. hetet még meg szokták várni (hiszen a fogantatás időpontját csak kb-ra tudják általában).
2/3 Babi0906 válasza:
Én úgy hallottam ,hogy előtte-utána 2 hét 38-42 hét között születnek a babák,de azt csak ők tudják mikor akarnak jönni :D
3/3 anonim válasza:
37-dik héttől már a terhességet befejezettnek tekintik az orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!