Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek otthonszülés...

Mi a véleményetek otthonszülésről?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert én nem tudom megérteni azokat,akik kockáztatni merik akár a baba,akár saját egészségüket!Szerintem nincs olyan ok,ami ezt ésszerüvé teszi./Persze tervezettröl beszélek/
2009. jún. 10. 09:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is a szülésnek a korházban a helye. Aggódnék a babámért stb, amit ti is mondtatok. Csak annyit fűzök még hozzá, hogy utálnám, hogy szüléssel és a vele járó maszattal összemocskolnám az otthonom, amit azért takarítok ki, hogy a korházból hazaérve a párommal a babára és ne a takarításra fordítsuk az időnket...

Ennyit nem ér meg az egész. Ráadásul mikor a vetélésem miatt voltam bent a korházban, jól találtam magam odabent.

2009. jún. 10. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én az otthon szülést borzasztó nagy felelőtlenségnek tartom. Az öcsém 10 évvel ezelőtt rosszul fordította a fejét és beszorult anyuba, megcsászározták a végén, utána az öcsémet újra kellett éleszteni.

Pedig problémamentes terhesség volt. Ki tudja, mi lett volna velük otthon.

Régen is otthon szültek, az igaz, viszont a csecsemő-és gyermekágyi halandósaág is sokkal nagyobb volt, mint most...

2009. jún. 11. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
A halandóságban akkoriban nagyobb szerepe volt a hullaméregnek.(ld. Semmelweis)A bábák meg sokkal jobban képzettek voltak és megoldottak simán olyan helyzeteket, amikben most császároznak.
2009. jún. 11. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!