Mi a véleményetek otthonszülésről?
szerintem is a szülésnek a korházban a helye. Aggódnék a babámért stb, amit ti is mondtatok. Csak annyit fűzök még hozzá, hogy utálnám, hogy szüléssel és a vele járó maszattal összemocskolnám az otthonom, amit azért takarítok ki, hogy a korházból hazaérve a párommal a babára és ne a takarításra fordítsuk az időnket...
Ennyit nem ér meg az egész. Ráadásul mikor a vetélésem miatt voltam bent a korházban, jól találtam magam odabent.
Sziasztok, én az otthon szülést borzasztó nagy felelőtlenségnek tartom. Az öcsém 10 évvel ezelőtt rosszul fordította a fejét és beszorult anyuba, megcsászározták a végén, utána az öcsémet újra kellett éleszteni.
Pedig problémamentes terhesség volt. Ki tudja, mi lett volna velük otthon.
Régen is otthon szültek, az igaz, viszont a csecsemő-és gyermekágyi halandósaág is sokkal nagyobb volt, mint most...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!