Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes kismama vagyok, ma...

36 hetes kismama vagyok, ma megtudtam, hogy az itteni szülészeten nincs lehetőség fájdalomcsillapítást kérni, amitől bevallom őszintén nagyon megijedtem. Homeopátia?

Figyelt kérdés
Esetleg van köztetek olyan, aki fájdalomcsillapítók nélkül, esetleg homeopátiás szerekkel szült? Arra gondolok, hogy a vajúdás alatt vett be valami homeopátiás fájdalomcsillapítót.. Van ilyen egyáltalán?

2012. márc. 9. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
ÁMEN
2012. márc. 10. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Én minden féle fájdalomcsillapítás nélkül szültem, és még rajtam kívül sokan mások is. Ki lehet bírni, hidd el!
2012. márc. 11. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: én nem is akartam, és nem is kérnék, mert rettegek az EDA-tól, számomra sokkal ijesztőbb az ha lezsibbadok, mint ha fáj.
2012. márc. 11. 09:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Már most kezdjél el inni minden nap, akár 2x is málnalevélteát. Ez enyhitheti majd a szülési fájdalmakat, illetve lazítja a méhszájat is.
2012. márc. 13. 01:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsodat, már elkezdtem inni napi 2 bögrével.

Aki itta, milyen tapasztalataitok vannak vele? Valóban segít?

2012. márc. 14. 08:26
 16/18 anonim ***** válasza:

A málnalevél tea nem oszt, nem szoroz szerintem.

Első gyerekemnél lelkesen ittam én is, az volt a nehezebb szülésem (26 óra), másodiknál nem ittam semmit, 4,5 óra.

A pozitív hozzáállás ezerszer többet segít, mint bármiféle tea vagy "csodabogyó".

Én elsőre eléggé féltem, ami egy szinten normális, hiszen bármennyit olvastam is róla, a tapasztalat mégis csak más... Másodjára nem féltem, így sokkal lazább voltam, gyorsabban tágultam stb.

2012. márc. 14. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is ittam a teát, 16 óra alatt lett meg a lányom, nem tágultam semmit, 2 oxytocin ment le. A teától csak hasmenésem lett.
2012. márc. 14. 11:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Eleg regi a kiiras, de jo volt olvasni a valaszokat. 37 hetes kismami
2016. aug. 21. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!