Kedves várandós, szülés előtt álló leendő anyukák, apukák, ezt láttátok már?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w
Engem úgy meghatott! :) Hátha másnak is mosolyt csal az arcára. :)
31 hetes kismami
2012. márc. 8. 16:55
11/16 anonim válasza:
Én Szolnokon szültem a férjemmel. 12 órás együtt vajúdás után császár lett a vége a dolgoknak. Ugyan a műtét alatt nem lehetett benn, de utána megkaphatta a pár perces babácskánkat. Szerencsére volt ott olyan ember aki tudott fényképezni, és megvan ez a pillanat örökítve. Így Ő is részesének érezte magát az egész folyamatnak. Csodálatos volt, és a szerelme a babácska iránt azóta is tart!!! :-)
12/16 A kérdező kommentje:
:) Nagyon szép pillanatok! :)
Én is annyira várom már, hogy megölelhessem, a férjem meg már mindenféle játékot kitalált, megveszi az összes aranyos dolgot, amit talál, minden este tárgyal a pocakommal... jaj, nagyon várjuk... Persze azért még minimum 6 hétig mindenképpen legyen bent! :)
2012. márc. 9. 08:30
13/16 anonim válasza:
De jo hogy megneztem, mar olyan regen bogtem.... Mar ezerrel dolgoznak a hormonok nalam. Mindenen bogok, igy volt ez az elso fiamnal is. es igy van ez most is....
37hkm
14/16 anonim válasza:
Na.. megvolt a mai bőgésem is:))Köszönöm hogy belinkelted ezt a videót kedves kérdező!Megmutatom a páromnak:)
38hkm
15/16 anonim válasza:
Köszi a videót! Nagyon megható! Azért azt elmondom, hogy én az első két gyermekem a Jánosban szültem, igaz, természetes úton, de amint levették a pocakomról a babát azonnal apának adták! Remélem ez így lesz 1 hónap múlva is! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Örülök, ha nektek is tetszett, és sok boldogságot minden kismaminak. Könnyű szülést nektek, nekünk! :))
2012. márc. 14. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!