Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A beindított szülésnél mennyi...

A beindított szülésnél mennyi idő alatt lesz meg a baba?

Figyelt kérdés
Ki tapasztalt ezzel kapcsolatba? Tesvérem már 5 napja a korházban van, és ma beindítják.
2012. márc. 5. 07:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem oxival inditottak burkot nem kellett repeszteni mert negyed ora mulva mar olyan brutal fajasaim voltak hogy spontan repedt a burok. Az oxi bekotesetol szamitva 1,5 ora alatt lett meg a fiam es le sem folyt az egesz zacsko, sot kb csak negyede. De volt mellettem 2 kismama is akinek nem jott be az oxi semmit nem csinalt, oket csaszarozni kellett, persze azt nem tudom mikor es miert kaptak.
2012. márc. 5. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálam 2és fél nap vajúdás után császárral lett meg a babám!
2012. márc. 5. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
6 hete szültem oxitocinnal. 9kor kötötték be az első zacsit, 11kor kezdődtek igazi fájások és 16.16ra lett meg a kislányom. Második babám, szerintem ez is számít.(az elsőt indítás nélkül 26 óra alatt sikerült megszülni, úgyhogy nekem ez gyorsnak számított) Egyáltalán nem fájt jobban, mint mikor magától indult...SŐT!
2012. márc. 5. 09:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Reggel 9kor indítottak zselével, este 6 kor repesztettek burkot, és éjjfél előtt lett meg a kislányom. Oxit nem kaptam, elvileg pedig fájásgyengeségem volt. Sajna én ezt nem éreztem, mert délután 2től már úgy fáájt.
2012. márc. 5. 10:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Este fél 8kor burokrepesztés az oxit már nem tudom mikor adták be és 3/4 2kor már megvolt a baba :)
2012. márc. 5. 13:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Első babámat 40+3ra szültem.

40+1héten bekerültem a kórházba túlhordás és toxémia miatt(már előtte is voltam toxémiával kórházba), szedtem a homeós golyókat, 40+3-on elment a nyákdugóm, jött a dokim, mondtam neki, megvizsgált, közölte, hogy 2 ujjnyi, délután szülünk. Kaptam oxitocint 3kor, 3:15kor burokrepesztés, 5,5 óra alatt kint volt a fiam. 3 nyomásra megvolt a fiam.

2012. márc. 5. 19:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat, reggel kapott infúziót, de azóta sajnos semmi :(
2012. márc. 5. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Este 8-kor helyezték fel a 3 cm-re nyitott méhszájam fölé a tágító ballont, ami reggelre kitágított 5 cm-re, nulla fájdalommal. Délben burokrepesztés volt,fájások még mindig sehol, 13.00-kor nagyon lightos oxitocin-infúzió, ami megindította, 14.30-kor EDA (isteni, indított szülésnél, oxitocin mellé nem árt kérni), 18.45-kor született meg a babám.
2012. márc. 6. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!