A beindított szülésnél mennyi idő alatt lesz meg a baba?
Figyelt kérdés
Ki tapasztalt ezzel kapcsolatba? Tesvérem már 5 napja a korházban van, és ma beindítják.2012. márc. 5. 07:38
11/18 anonim válasza:
Nekem oxival inditottak burkot nem kellett repeszteni mert negyed ora mulva mar olyan brutal fajasaim voltak hogy spontan repedt a burok. Az oxi bekotesetol szamitva 1,5 ora alatt lett meg a fiam es le sem folyt az egesz zacsko, sot kb csak negyede. De volt mellettem 2 kismama is akinek nem jott be az oxi semmit nem csinalt, oket csaszarozni kellett, persze azt nem tudom mikor es miert kaptak.
12/18 anonim válasza:
Nálam 2és fél nap vajúdás után császárral lett meg a babám!
13/18 anonim válasza:
6 hete szültem oxitocinnal. 9kor kötötték be az első zacsit, 11kor kezdődtek igazi fájások és 16.16ra lett meg a kislányom. Második babám, szerintem ez is számít.(az elsőt indítás nélkül 26 óra alatt sikerült megszülni, úgyhogy nekem ez gyorsnak számított) Egyáltalán nem fájt jobban, mint mikor magától indult...SŐT!
14/18 anonim válasza:
Reggel 9kor indítottak zselével, este 6 kor repesztettek burkot, és éjjfél előtt lett meg a kislányom. Oxit nem kaptam, elvileg pedig fájásgyengeségem volt. Sajna én ezt nem éreztem, mert délután 2től már úgy fáájt.
15/18 anonim válasza:
Este fél 8kor burokrepesztés az oxit már nem tudom mikor adták be és 3/4 2kor már megvolt a baba :)
16/18 anonim válasza:
Első babámat 40+3ra szültem.
40+1héten bekerültem a kórházba túlhordás és toxémia miatt(már előtte is voltam toxémiával kórházba), szedtem a homeós golyókat, 40+3-on elment a nyákdugóm, jött a dokim, mondtam neki, megvizsgált, közölte, hogy 2 ujjnyi, délután szülünk. Kaptam oxitocint 3kor, 3:15kor burokrepesztés, 5,5 óra alatt kint volt a fiam. 3 nyomásra megvolt a fiam.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat, reggel kapott infúziót, de azóta sajnos semmi :(
2012. márc. 5. 21:32
18/18 anonim válasza:
Este 8-kor helyezték fel a 3 cm-re nyitott méhszájam fölé a tágító ballont, ami reggelre kitágított 5 cm-re, nulla fájdalommal. Délben burokrepesztés volt,fájások még mindig sehol, 13.00-kor nagyon lightos oxitocin-infúzió, ami megindította, 14.30-kor EDA (isteni, indított szülésnél, oxitocin mellé nem árt kérni), 18.45-kor született meg a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!