A beindított szülésnél mennyi idő alatt lesz meg a baba?
ez nagyon változó úgy mint ha simán indulna be az is változó.
Remélem hamar túl lesz rajta.Gratulálok neki.Írd majd meg mi lett és mekkora és mennyi idő után?!
26/n 2 gyerekem van 5 éves kisfiú és 8 hónapos kislány
Szia én a 2. babámat úgy szültem 4.5 éve, hogy az orvosom du-án 4-kor megvizsgálta a méhszájamat úgy erősebben és azt mondta, hogy este 9-kor találkozunk a szülőszobán...ez így is volt:) 5 perces fájásokkal mentem a szülőszobára és éjfél után 10 percel már kint is volt a baba...Délutántól este 8-ig nem igazán éreztem semmit csak keményedtem utána kezdett rendszeressé válni. Kaptam edát és mondhatni átaludtam a fájásokat csak a toló fájásra ébredtem, hogy úr isten nyomnom kell...3. nyomásra kint volt...
Sok sikert a tesódnak...
Tényleg más mindenkinél. Nekem délben kezdték, akkor kötöttek rám oxit, hogy beinduljanak a fájásaim, 1 óra múlva burokrepesztés és 3,5 óra múlva megszületett a babám. :) Szerintem ez elég gyors. De sajna van, akinél napokig "indítgatnak".
Gyors és könnyű szülést a testvérednek és jó egészséget!
Első baba?
Nekem a 4.volt indított.
9-kor bekötötték az infuziót a 11:50-re megszületett a kisfiam.Maga a fájdalom fél óra volt,de az brutális!
Majd írd meg mikor lett meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!