Onnantól kezdve, hogy már látszódott a baba feje, mennyi idő alatt bújt ki?
:)))
Azért tettem fel a kérdést, mert nincs viszonyítási alapom. A kisfiam eléggé le volt maradva. Lassan 3 éves, és már kezdi behozni, de nagyon gyanítom, hogy nem vették észre időben, hogy császározni kellene.
Várok még válaszokat!
nem vagyok nőgyógyász, de sztem a 30 perc nagyon sok.
nekem az első 5 yomás volt, 5 perc, amikor már látszott a feje , onnantól még 2, az elsőre kijött teljesen a fej, másodikra meg a test is, mindkétszer. a második szülés 3 nyomás volt. 3 perc az egész. ilyenkor már ált. 1 perces fájások vannak.
mi baja a kisfiadnak? miben van lemaradva?
Igen 8-as, nagyon sok a fél óra. Felettem épp összenéztek az orvosok, a szülésznő meg az ápolók, és mindenki ugyanarra gondolt, hogy betolnak a műtőbe... és akkor jött egy fájás, és akkor, utolsó esélyként kibújt a fiam.
Nekem nehezen vette a levegőt, fehér volt, és nekem is van ilyen gyanúm, hogy azért, mert sokat volt a szülőcsatornában. De ezeket már senki nem fogja tudni szerintem biztosra megmondani nekünk.
hosszú vajúdás után kb 4 nyomásból volt kint az egész gyerek.
olyan 2. nyomás után mondták, hogy milyen sok haja van
3. nyomás: fejecske kint
4. nyomás: 3,45kg 52 cm kislány
Szóval kb 2 perc lehetett, de akkor kicsit elveszítettem az időérzékem. Az egyperces fájások örökkévalóságnak tűntek, a köztük lévő 1 perc szünetek meg egy pillanatnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!