Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Onnantól kezdve, hogy már...

Onnantól kezdve, hogy már látszódott a baba feje, mennyi idő alatt bújt ki?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 14:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem is kb 3 perc lehetett onnantól, amikor mondta a férjem, hogy ott a feje már. 3 nyomásra kint volt.
2012. márc. 1. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is a 3 nyomásra volt kint. Kb 5 perc lehetett
2012. márc. 1. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Van akinek hosszú a kitolás!

Nálunka vajúdás rövidvolt,de a kitolás az 50 percig tartott!

4 kilós 61 centis kislányt szöltem (szerintem amúgy könnyen),de a kitolás nagyon hosszú volt!De legalább nem fájt!

Nálunk mikor először látszodott a feje teteje onnantól még 20 perc volt mire kijött! :(

Demikor a feje már kint volt utána nekem is csak egy nyomás volt,hogy kibújjon az egész baba!

De sajnos van ilyen!

2012. márc. 1. 16:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Nálunk hajnal 4-kor már ott volt a feje búbja, és fél6-kor nyomták ki.

Ebből 1 órát még a vajúdóágyon voltam, a szülésznő meg kézzel tágított. A végén már több orvos és szülésznő is ott volt, és rendesen rémületet láttam az arcukon. Nagyon féltem, bár beszélni sem tudtam.

Biztos vagyok benne, hogy valamennyire oxigénhiányos volt, de ez sehol sem szerepel, csak annyi, hogy születése után oxigént kapott.

Mindent később csinált jóval, 3 hónapos kora körül mosolygott először, 10 hónaposan kezdett mászni, 10,5 hónaposan ült először, és 21 hónaposan járt először önállóan.

Soha nem mondta senki, hogy az elhúzódó kitolás miatt, de szerintem amiatt :((

Csak hát utólag ezt már nem lehet kideríteni, mint ahogy itt is írta valaki.

A második gyerek egyébként 1 óra vajúdás után 4 nyomásra született meg.

És most annyira furcsa, hogy milyen érdeklődő, figyelmes, stb.stb..ami nem volt így a nagynál...

2012. márc. 1. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Nalunk is hosszura sikerult a kitolas, kb masfel ora volt. Vajudas nem volt veszes elotte. Azt vegig setaltam. A parom azt mondta hogy 3x latta a kis buksijat, de mindig visszacsuszott. 2 orvos 2 szuleszno volt bent. Egyik orvos alulrol masik orvos tolta felulrol. En azt mondtam hogy kikonyokoltek belolem a gyereket. O is kesobb csinalt mindent mint a vele par nap elteressel szuletett pajtarsai. 10 honaposan maszott, 17 hosan kezdett el jarni. Most mult 2 eves es meg nem beszel. Ma evett eloszor onaloan kanallal joghurtot. En nem aggodok, latom rajta hogy erdeklodo, figyelmes es persze biztos elfogult vagyok, de szerintem okos is. 2 nyelvunek probaljuk nevelni es mindket nyelven teljesiti az utasitasokat, szoval ert csak nem beszel.
2012. márc. 1. 20:05
 16/17 A kérdező kommentje:

Persze. A szülő megérzi, hogy nagy baj van-e, vagy csak lemaradás. Az én kisfiam is 2 éves kora körül kezdett először szavakat mondani. Nyáron lesz 3 éves, és még max. 2 szót tesz egymás mellé , de azt sem mindig.

Vekerdy szerint, ha megért mindent, de nem beszél úgy 3 éves koráig, akkor semmi baj nincs!

Meg én is látom, hogy nem stagnál, hanem fejlődik. Folyamatosan, csak lassabban.

2012. márc. 1. 22:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálam beszorult, kint volt a feje már. Időben nem volt túl sok, percek, de már vették elő a vákuumot. Lecsúszott a fejéről az első próbálkozás, aztán megoldottam mégiscsak.
2012. márc. 2. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!