Azt olvastam itt a neten a 30 hetes ultrahang hüvelyi nem sérti meg a magzatburkot?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 14:26
11/15 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy max 12. hétig végeznek, mert utána már jobban lehet látni hasival, mivel már nem csak a medencében van....
Amúgy nekem az utolsó hüvelyi a 10. héten volt, már a 12. heti genetika is hasi.
12/15 A kérdező kommentje:
Oké akkor köszönöm!!! :-)
2012. márc. 2. 09:08
13/15 anonim válasza:
A hüvelyi uh olyan, mintha egy vibrátort dugnának fel. Ráhúznak egy óvszert vagy affélét és úgy. Ugyanannyira nem okoz gondot, mintha a párod lenne és nem egy ultrahangos "fej". Az ég világon semmi bajt nem okoz. Bár szerintem ha nem valami speckó dolog miatt kell, akkor 30 hetesen nem hiszem, hgy ilyet használnának.
14/15 anonim válasza:
Szia!
Általában ilyenkor már nem szoktak hüvelyi ultrahangot használni, de én is a kivételek közé tartozom, mivel csak így tudta az orvosom megállapítani, hogy zárt e a belső méhszájam, ugyanis manuálisan nem lehetett érezni. :( Akkor 28 hetes voltam. De ne aggódj, ha mégis erre kerülne sor, gondot nem fog okozni. :)
Ne aggódj, inkább élvezd ki minden pillanatát a várandósságodnak.
31hkm
15/15 anonim válasza:
Bocsi , most látom, hogy már ideje múlt a dolog.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!