Anyukák! Ti megéreztétek, hogy szülni fogtok?
Figyelt kérdés
Úgy értem aznap éreztetek valamit,- persze a fájásokon kívül - hogy ez lesz a nagy nap? Ha igen miből gondoltátok, éreztétek, hogy azon a napon végre megpillanthatjátok gyermeketeket?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2012. febr. 28. 08:48
11/13 Atroposz válasza:
Tudtam ,hogy a 38.héten fogok szülni és így is lett.Szinte napra pontosan.
12/13 anonim válasza:
Nem éreztem. Tízperces fájásokkal még a nagymamámat látogattam meg a város másik végén, az ötpercesekre azt hittem, gyomorrontás, a magzatvíz elfolyására meg, hogy bepisiltem. :S Így utólag elég szürreális. Szerintem ha a férjem akkor nincs otthon, és nem szól rám, hogy ez már a szülés, a mosdóban szültem volna meg a gyereket.
Mindjárt itt a második, remélem, vele már tudatosabb leszek.
13/13 anonim válasza:
Semmit nem éreztem,de mielőtt elfolyt a magzatvíz(kb 3-4 órával előtte volt látványos) jól bedagadt a bokám meg a lábfejem,csak viccelődtünk a barátnőmmel hogy ez egy jel hogy itt az idő,aztán így is lett :) Nem fájt,nyár volt papucs volt rajtam,ha a barátnőm nem szól én észre sem veszem! Még aznap is kapálgattam a virágos kertet hogy nehogy füves maradjon,mert utána nem lesz időm kapálgatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!