Anyukák! Hány évesen szültetek először? És tervezett volt a baba vagy nem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:20
1/50 anonim válasza:
első baba 25évesen-nem volt kifejezetten babaprogram,de direkt nem is védekeztünk-ha akar jöjjön cimszóval és jött:)
második baba 27évesen (most vagyok 38hetes)-abszolut tervezett
2/50 anonim válasza:
31 évesen szültem az elsőt, 29 évesen ismertem meg a férjemet, természetesen tervezett baba volt. Most 32 éves vagyok és várandós vagyok a második babával.
Ha újra kellene dönteni és tervezni az életemet, mindent ugyanígy csinálnék, nagyon jól és jó időben követték a dolgok egymást. Érettségi, főiskola, külföld, karrier, házasság, gyerekek:)
3/50 anonim válasza:
30 évesen szültem, abszolut tervezett baba volt :)
4/50 anonim válasza:
29 éves voltam, tervezett baba volt
5/50 anonim válasza:
25 évesen és tervezett, várva-várt baba volt.
4,5 hós kisfiú anyukája
6/50 anonim válasza:
27 évesen, tervezett, de ha minden terv szerint alakult volna, akkor 26 évesen. Fiatalon szültem?
8/50 anonim válasza:
23 évesen lettem anyuka!A férjemmel még fél éve ismertük egymást, és jött a a kisfiam.4 hónapos terhesen el is vett.Most 10 hónapos Milán és boldog házasságban élünk!:)
10/50 anonim válasza:
25 és fél évesen és most 27 évesen 32 hetes várandós vagyok. Az első tervezett a második nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!