Anyukák! Hány évesen szültetek először? És tervezett volt a baba vagy nem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:20
11/50 anonim válasza:
21 évesen októberben és decemberben volt 22. szülinapom.
Persze tervezett volt,most 16 hónapos kislány :D
12/50 anonim válasza:
28 évesen szültem, tervezett baba.
13/50 anonim válasza:
Betöltöttem a 24-et, rá három hónapra született a kislányom. Tervezett baba volt, kilenc hónap alatt jött össze.
14/50 Harangozó Sára válasza:
Én 23 évesen szültem az első babámat (kisfiú), nem volt tervezett, becsúszott, de nagyon örültünk neki. 5 hónapos terhesen vett el a férjem.Ennek most lesz 10 éve áprilisban. 29 évesen született meg a második kisfiam, ő tervezett volt, összejött a második hónapban. És 32 évesen szültem a kislányomat, 4 hónappal ezelőtt, ő is tervezett baba volt,őrá 5 hónapot vártunk mire összejött. S nem zárjuk ki , hogy vállalunk 4. babát is pár év múlva. :)
15/50 anonim válasza:
27 évesen szültem az elsőt, tervezett baba volt, elsőre összejött. Másodszorra is elsőre összejött, tehát tervezetten majnem a 29-edik szülinapomon születtek meg az ikerfiaim.
17/50 anonim válasza:
20 évesen szültem az elsőt, most 17 hós, nem tervezett volt, de örülünk, hogy köztünk van :)
18/50 anonim válasza:
Én két nappal a 31.szülinapom előtt szültem az elsőt, a második kb. 2 hét múlva várható, 3 hónappal a 33. szülinapom előtt. Tervezettek. Ha maradnánk az eredeti tervnél a 35. szülinapom előtt jönne a harmadik. de erre még pihennék kicsit...
19/50 anonim válasza:
20 évesen szültem, nem volt éppen tervben, most 23 éves vagyok, 34 hetes terhes, és teljesen tervezett baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!