Anyukák! Hány évesen szültetek először? És tervezett volt a baba vagy nem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:20
41/50 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyien írtatok. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy mennyire vagyok lemaradva, úgy látszik eléggé. :) 28 éves leszek a nyáron, de még nincs tervben a baba, pedig nagyon szeretnék már.
2012. febr. 16. 18:40
42/50 anonim válasza:
27 évesen lettem terhes 4 év házasság után, 28 voltam, mire megszültem. Tervezett baba volt (bár az első próbálkozásra összejött), és minél hamarabb szeretném a következőt.
43/50 anonim válasza:
Ja, és még annyi, hogy tényleg nem érdemes kitolni. Én hosszú ideig voltam a gyermekágyon a kórházban (baba miatt), és az a tapasztalat, hogy 30 felett 2-3x nehezebb minden.
44/50 anonim válasza:
39 évesen lett az első babám, kislány!
Nem volt tervben,,jött csak azért ,mert olyan az apukája ,amilyen!:)
Egyébként nem akartam szülni...egyéb okok miatt:(
45/50 anonim válasza:
21 éves voltam amikor elterveztük,hogy babát szeretnénk és 1 hónappal a 24. születésnapom előtt adtam életet a pici fiamnak.
46/50 anonim válasza:
22 évesen, félig-meddig volt tervezett, mert nem hittük, hogy összejöhet ilyen gyorsan PCOS mellet, de mégis! :)
És most 24 vagyok és 23 hetes kismama és ez a baba is amolyan félig tervezett lett... :D Szerettünk volna tesót, de talán picit később, de ő is jönni akart! :))
47/50 anonim válasza:
36 evesen es nagyon vartuk!!!! - Remelem iden megegyszer kopogtat nallunk majd a golya...!
48/50 anonim válasza:
Bocsanat - en a 36 evesen eloszor!
Volt sajnos tobb vetelesunk is. De a legemlekezetesebb az 34 evesen volt.
49/50 anonim válasza:
18 évesen az első tervezett.20évesen a 2. ő nem volt tervezett,de nagyon örültünk neki:)Ma már 3 éves nagyfiam és 6 hónapos kicsilányom van:)
50/50 anonim válasza:
49.vagyok könnyű szüléseim voltak elsőnél 14óra vajúdás de maga a szülés gyors volt.2.nál 40 perc alatt megvolt minden az első fájástól a mellkasomra tételig!De több babánk nem lesz duplán védekezünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!