Úgy értem aznap éreztetek valamit,- persze a fájásokon kívül - hogy ez lesz a nagy nap? Ha igen miből gondoltátok, éreztétek, hogy azon a napon végre megpillanthatjátok gyermeketeket?
Én nem éreztem semmit, pedig kétszer is szültem. Nem dagadt fel az arcom, nem ment lejjebb a hasam sem.
2012. febr. 28. 09:13
2/13 anonim válasza:
Én se éreztem semmit. Este vacsorázni voltunk, lefeküdtünk, és hajnali 4-kor fájásokra ébredtem. (Két héttel a kiírt időpont előtt jött a lányunk). Most 3,5 éves már :)
2012. febr. 28. 09:40
3/13 anonim válasza:
Én igen az elsőnél is megéreztem előtte 3 nappal be kellett feküdjek,jöttek a barátnőim is pont aznap én alap járaton is iszonyú vékony vagyok 48 és 160 cm:(és 54 kg-val mentem szülni de ez nem volt bazi látványos,lényeg a lényeg,hogy elmentem reggel fogatmosni hasonlók és majdnem sírva fakadtam amikor megláttam a fejem mint egy görögdinnye!A hasam annyira leszállt hogy az egyik ismerős nővér meg is jegyezte hogy ma szülünk....Éjfél előtt pár percel el is kezdődtek a fájásaim.
2.babámnál előjel nélkül elindult kifelé:)
2012. febr. 28. 09:59
4/13 anonim válasza:
Rám jött a takarítási láz. Az elsőnél a konyhát vikszoltam csillogóra. Másnap délelőtt megszültem. A másodiknál a fürdőt takarítottam ki. Másnap hajnalban megszültem.
2012. febr. 28. 10:46
5/13 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit. Egy nst-t követően mondta a doki, hogy akkor ma szülünk.
2012. febr. 28. 11:19
6/13 anonim válasza:
Elsőnél tévét néztem és poénból nézegettem közben az órát, hogy mikor keményedik a hasam. Aztán gyanús lett, papírt-ceruzát vettem elő és írogattam. Aztán a film végénél gyanús lett, hogy a statisztikám szerint egyre sűrűbbek az összehúzódások. Na, mondom a nagykönyvben így van megírva, úgyhogy menjünk...Aztán már hárman jöttünk haza pár nap múlva.
Másodiknál időpontom volt hétvégén nst-re, mert túl sokan voltak hétközben és a doki beírt hétvégére. Bementem, haza sem jöttem. :)
2012. febr. 28. 13:49
7/13 anonim válasza:
Én csak annyit éreztem, hogy kiírt időpont környékén fogok szülni, nem jön előbb a baba, valamint azt, hogy hétvégén lesz a nagy nap. Eljött az utolsó hétvége, voltunk vásárolni. Párom utána mondta, hogy átmegy még csinálgatja a lakást (szülés után nem sokkal költöztünk.)
Mondtam neki ne dolgozzon sokat, mert lehet hosszú éjszakánk lesz. Persze ennek ellenére én nem pihentem. Hosszú éjszakánk lett végül. Éjfélre értünk a kórházba, és fél9-re lett meg a kislányunk. :)))) Hát ennyi!
2012. febr. 28. 17:11
8/13 anonim válasza:
7-es vagyok. Konkrét okom nem volt rá, hogy miből éreztem, egyszerű megérzés volt. :) Napközben volt ugyan egyszer fájásom, de azt gondoltam a szokásos jósló. Hát nem az volt! :)
2012. febr. 28. 17:13
9/13 anonim válasza:
Én már kora délelőttől nem tudtam leülni vagy lefeküdni, mert akkor baromira fájt a csípőm és ágyékom, nagyon kényelmetlen volt.... gondolkodtam is magamban, hogy így hogy fogok pihenni és aludni ha aznap nem szülök meg... de dél körül jöttek erősebb jóslók aztán délután 3-kor beindultak a fájások és este 11-kor a kezemben tartottam a kislányomat! :)
2012. febr. 28. 17:34
10/13 anonim válasza:
Szombat hajnalba folyt el a magzatvizem. Előtte nap tehát pénteken maga voltam a megtestesült nyugalom. Nem fájt semmim, a babó nyugodt volt. Hagyott aludni. Pörögtem ezerrel, takarítottam, mostam, főztem. Azelőtt meg szinte házimunka után le kellett kicsit pihennem. Így én éreztem, hogy itt valami lesz. Mondtam is este apának, de nem hitte el:-) Szombat hajnalba viszont, amikor felkeltettem, hogy elfolyt a magzatvíz, alig hitt a fülének:-) Mellesleg azt sem vette észre, hogy kimásztam az ágyból:-) alig értem ki a WC-re. Ja, és február 14.-e volt:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!