Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet a bajom? Lehet...

Mi lehet a bajom? Lehet depresszio?

Figyelt kérdés

28 hetes kismama vagyok és félek már mindentöl!!!

A szüléstöl, attol hogy koraszülött lesz a fiam (pedig van egy kislányom aki idöre jött!) a kocsiba buszon hogy garambolozunk, rosszakat álmodom!!!!

2012. febr. 27. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:

*garambolozunk=karambolozunk bocs.

Nyugi, ez valamilyen szintem természetes, a hormonok teszik, félted magadat, a babádat.

2012. febr. 27. 11:56
 2/10 A kérdező kommentje:

És akkor mit csínáljak??? Van erre valami megoldás?

Köszi az észrevételt!!!!! :-)

2012. febr. 27. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
A hormonok csinálják. Mérséklődni fog. Nekem is volt ilyen. Attól féltem, hogy el akarják lopni a hasamból a babát. Ez sem egy normális dolog, nem:DDDD Tudtam én is, hogy ez baromság, de szó szerint féltem tőle. Ez hormonális dolog sajnos, de elmúlik:))
2012. febr. 27. 12:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi és ne kérjek orvosi segítséget???
2012. febr. 27. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, kössd le magad valamivel, mert bele lehet dilizni! Sokat agyalsz ezeken! Tudom milyen rossz érzés, én még fulladtam is, felment a pulzusom, pánikoltam! Én azzal foglaltam le magam, hogy a gyerek ruháit elkezdtem eladogatni a neten, elment vele a felesleges szabadidőm, és elkezdtem olvasni a szerelmes regényeket :)
2012. febr. 27. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Sok-sok pozitív gondolkodás kellett, rengeteget mentem társaságba, felkerestem régi barátokat, olvastam, filmeket néztem (vígjáékokat), stb. el kell terelni a figyelmedet, mert ebbe tényleg be lehet dilizni. A rossz álmok is jöttek nekem is.

Esetleg próbáld meg a homeopátiás Sedatif PC szopogatós tablettát, azt lehet kismamáknak is, vagy a "nyugtatók" közül nekem még használt a bioboltban vásárolt citromfűolajkapszula is!

2012. febr. 27. 13:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm dolgozom még de ez sem segített idáig!!!!!!:-(
2012. febr. 27. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Próbáld magadat valahogy lekötni,s a gondolataidat valahogy pozítiv írányba terelni.Ezek csak rossz gondolatok,de ebből semmi nem származik.

Nálam nyáron jöt ki a 4.gyerekem születése után másfél évvel.Antidepresszáns szert szoktak rá írni,de te ezt most nem szedheted.Meg nyugtatókat szoktak.De azt se szedheted.Ha már annyira elviselhetetlen inkább beszélj orvossal,hogy ilyenkor mit szabad bevenni.

Tudom,hogy nagyon rossz,mert nekem se igazán múlik,de én abbahagytam 2 hónap után a szedést,mert nagyon fülzúgást kaptam s visszajött az anyatejem,amit félévvel azelőtt elapasztottak.

Inkább valahogy tartom magamat s ha már érzem,hogy iszonyat beveszek egy fél frontint.

Egyébként a NEUROPTIM gyógynövényes szer erre való.De,hogy terhesen lehet-e szedni nem tudom?

4500 ft.

Kitartás!!!!!!!!!!!

2012. febr. 27. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Citromfű teát viszont lehet inni s az nyugtató hatású.
2012. febr. 27. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezek a felelmek teljesen normalisak benned!!sajnos a hormonok teszik !de en bennem pl nem voltak ilyen erzesek ,.csak szules utan mindig siro gorcsot kaptam!!nyugtasd magad hogy egesseges szep kis babad fog szuletni,.es gondolj arra hogy milyen jo is lessz vele majd minden eggyes eltoltott pillanat :)setalgass a friss levegon ,.nezegesd a baba ruhakat amiket mar meg vettel neki ,.de ne gondolj rosszra ,.jatsz a gondolataiddal milyen lessz a kis szeme szine haja szine orrikaja szaja csak pozitivan :)
2012. febr. 28. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!