Mi lehet a bajom? Lehet depresszio?
28 hetes kismama vagyok és félek már mindentöl!!!
A szüléstöl, attol hogy koraszülött lesz a fiam (pedig van egy kislányom aki idöre jött!) a kocsiba buszon hogy garambolozunk, rosszakat álmodom!!!!
*garambolozunk=karambolozunk bocs.
Nyugi, ez valamilyen szintem természetes, a hormonok teszik, félted magadat, a babádat.
És akkor mit csínáljak??? Van erre valami megoldás?
Köszi az észrevételt!!!!! :-)
Nekem is volt ilyen. Sok-sok pozitív gondolkodás kellett, rengeteget mentem társaságba, felkerestem régi barátokat, olvastam, filmeket néztem (vígjáékokat), stb. el kell terelni a figyelmedet, mert ebbe tényleg be lehet dilizni. A rossz álmok is jöttek nekem is.
Esetleg próbáld meg a homeopátiás Sedatif PC szopogatós tablettát, azt lehet kismamáknak is, vagy a "nyugtatók" közül nekem még használt a bioboltban vásárolt citromfűolajkapszula is!
Próbáld magadat valahogy lekötni,s a gondolataidat valahogy pozítiv írányba terelni.Ezek csak rossz gondolatok,de ebből semmi nem származik.
Nálam nyáron jöt ki a 4.gyerekem születése után másfél évvel.Antidepresszáns szert szoktak rá írni,de te ezt most nem szedheted.Meg nyugtatókat szoktak.De azt se szedheted.Ha már annyira elviselhetetlen inkább beszélj orvossal,hogy ilyenkor mit szabad bevenni.
Tudom,hogy nagyon rossz,mert nekem se igazán múlik,de én abbahagytam 2 hónap után a szedést,mert nagyon fülzúgást kaptam s visszajött az anyatejem,amit félévvel azelőtt elapasztottak.
Inkább valahogy tartom magamat s ha már érzem,hogy iszonyat beveszek egy fél frontint.
Egyébként a NEUROPTIM gyógynövényes szer erre való.De,hogy terhesen lehet-e szedni nem tudom?
4500 ft.
Kitartás!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!