"Hallgatott" rád a babád, hogy mikor érkezzen?
Pár nap múlva töltöm a 38. hete és már nagyon szeretném, ha köztünk lenne babóca. Már terhes a terhesség több szempontból is. "Mondtam neki", hogy a 38. héten már megszülethet(ne).
Volt köztetek, aki "kérte" a babóját, hogy mikor érkezzen és (nagyjából) akkor is érkezett?
Az enyém sem fogadott szót,egy hete lett volna tökéletes az érkezése, de nem jött,sőt azóta is bent van :-)
39hkm
Szia!
A fiammal dec.25.-re voltam kiírva, szépen kérleltem, hogy előbb jöjjön, hogy Karácsonyra már itthon legyünk!
Dec.19.-n megszületett.
Rá 2 évre a lányomnál ugyanígy, vele 24.-re voltam kiírva, ő 18.-n született. Így mindkét babát betehettük a fa alá.
A harmadik babának is ”mondtam”(pedig ő augusztusi), hogy holnap után lesz a napja, mert a tesók ennyi idős terhesen születtek: éjfél után fájások, hajnalra ő is kibújt.
Így ő 39-re, a nagyobbak 39+1-re érkeztek.
Biztos véletlen, de én nagyon sokat kérleltem őket.
Hamarabb kerültem be a kórházba 38+2 naposan. Kérleltem, hogy hétfőn (január 23) jöjjön ki, mert keresztanyukámnak akkor van a névnapja. Hétfőn egy balul elsült aminoszkópia miatt megrepedt a burok és elfolyt a magzatvizem. Persze nem ő akart kijönni, de azért jókor jött :D 38+4 napos voltam.
Ma 1 hónapos kisfiú anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!