Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "Hallgatott" rád a babád,...

"Hallgatott" rád a babád, hogy mikor érkezzen?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva töltöm a 38. hete és már nagyon szeretném, ha köztünk lenne babóca. Már terhes a terhesség több szempontból is. "Mondtam neki", hogy a 38. héten már megszülethet(ne).

Volt köztetek, aki "kérte" a babóját, hogy mikor érkezzen és (nagyjából) akkor is érkezett?

2012. febr. 23. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, söt már akkor kezdte a dackorszakot mert csak a 42-ik héten jött. eltudom képzelni mit érzel.
2012. febr. 23. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Az enyém sem fogadott szót,egy hete lett volna tökéletes az érkezése, de nem jött,sőt azóta is bent van :-)

39hkm

2012. febr. 23. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én még csak 35 hetes vagyok és én is "megbeszéltem" vele, hogy a 38. héten szülessen, hát kíváncsi leszek... :)
2012. febr. 23. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiammal dec.25.-re voltam kiírva, szépen kérleltem, hogy előbb jöjjön, hogy Karácsonyra már itthon legyünk!

Dec.19.-n megszületett.

Rá 2 évre a lányomnál ugyanígy, vele 24.-re voltam kiírva, ő 18.-n született. Így mindkét babát betehettük a fa alá.

A harmadik babának is ”mondtam”(pedig ő augusztusi), hogy holnap után lesz a napja, mert a tesók ennyi idős terhesen születtek: éjfél után fájások, hajnalra ő is kibújt.

Így ő 39-re, a nagyobbak 39+1-re érkeztek.

Biztos véletlen, de én nagyon sokat kérleltem őket.

2012. febr. 23. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna az első választ. 38 hetesen szerettem volna szülni, de a fiam másképp gondolta, Ő odabent szeretett volna megöregedni is. 42 hetesen császárral vették ki, miután semmire nem indult be a szülés.
2012. febr. 23. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hamarabb kerültem be a kórházba 38+2 naposan. Kérleltem, hogy hétfőn (január 23) jöjjön ki, mert keresztanyukámnak akkor van a névnapja. Hétfőn egy balul elsült aminoszkópia miatt megrepedt a burok és elfolyt a magzatvizem. Persze nem ő akart kijönni, de azért jókor jött :D 38+4 napos voltam.

Ma 1 hónapos kisfiú anyukája :)

2012. febr. 23. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni mit érzel :) Nekem akkora hasam lett a végére hogy mozogni is alig tudtam.December 2-re voltam kiírva,kérleltem,hogy novemberben szülessen meg.Hát nem született.December 4-én találta alkalmasnak az időt a 4000 grammos babám :D
2012. febr. 24. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Enyém hallgatott: legyen este, hétvége, előtte ne kelljen befeküdni, 2-3 óra alatt meglegyen és lehetőleg abban az időben ne szüljön más. Teljesült minden.
2012. febr. 25. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!