Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jóslófájás lehet ez vagy igazi?

Jóslófájás lehet ez vagy igazi?

Figyelt kérdés

9-kor kezdődött, egybefüggő, olyan erős, mint egy erős menstruációs napon, szóval görcs, néha a derekamig is hátramegy! Ezalatt az idő alatt már 5X voltam wc-n, olyankor rohannom kell, olyan erős a székelési inger...

39 hetes vagyok ma.

2. baba, de a fiam jóslófájások és keményedések nélkül érkezett a 40+2 héten.

Azért vannak kétségeim, mert nincs rendszer a fájásokban/görcsökben, de a sok wc-zés meg az előző szülésemre kísértetiesen hasonlít.. :)

2012. febr. 23. 10:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A március 1-2-3-i szintén folyamatos görcsölésem 3-án este méhszájnyomódás/feszülés-érzéssel párosult, ami 4 percenként jött csak elő. :) Éjfélkor mentünk be a kórházba, 4-kor burkotrepesztettek, mert addig nem tágultam, és nem is erősödtek a fájások, 4-re viszont belekakilt a magzatvízbe a manóm, így oxitocint kaptam, amivel reggel fél 7-re megszületett a 4040 grammos és 58 cm-es kisfiam! :))

Ilyen érzéssel nem hallottam még szülést megindulni, csak egészen véletlenül vettem észre, hogy néha jobban fáj, mint az állandó görcs, és a férjemmel este 10-kor poénból kezdtük el mérni. A legnagyobb meglepetésünkre 4 perces részeredmények jöttek ki. :) Ha nem mérjük, biztosan lefekszem aludni. :)

Köszönöm a drukkoloást!

Szép és könnyű szülést mindenkinek!

2012. márc. 6. 20:44
 22/24 anonim ***** válasza:
Nagyon Gratulálok! Sok boldogságot!
2012. márc. 7. 10:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez fantasztikus! Szép nagy baba! Gratulálok hozzá és nagyon sok boldogságot nektek! :))
2012. márc. 7. 14:51
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönjük!!! :)
2012. márc. 7. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!