Jóslófájás vagy igazi?
Figyelt kérdés
38. hétben vagyok. Kb. 10-15 percentként voltak 10-30 mp-es fájásaim, de inkább csak a derekamban, és nem volt túl fájdalmas, inkább rendszeres. A doki javaslatára beültem egy kád vízbe, mire elmúltak. Miután kiszálltam a kádból újra kezdődtek, szintén nem túl nagy fájdalommal. Megint beültem a kádba, megint elmúltak. A jóslófájás lehet ilyen is?2008. okt. 9. 13:25
1/5 anonim válasza:
A melegvíz csökkenti a fájdalmat, azért szoktak ott vajúdni. Legalábbis így tudom.
Ha rendszeresen jönnek a fájások, akkor az már nem jóslófájás, és majd erősödni is fognak.
Sok szerencsét, és jó babázást! :)
2/5 anonim válasza:
Ha elmúlik melegvízben, akkor az csak jósló, még akkor is, ha rendszeresen jön. Ezért mondta a dokid is, hogy ülj be a kádba. Amint kezdődik a vajúdás, azt már nem fogja elmulasztani a melegvíz. Mellesleg amikor tágulsz, az ennél jobban fog fájni, azt már nem lehet összetéveszteni a jóslóval.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért bízom benne, hogy hamarosan már kibújik :-)
2008. okt. 9. 13:38
4/5 anonim válasza:
nekem ilyennel kezdődőtt ,mint a te tüneteid,másnapra lett meg a babám:-))) de tényleg a jóslo fájásoknál sokkal erősebb, olyan lesz,mintha szét akarna szakadni a derekad, melegvizben is érezni fogod,nem mulik el,ott se...
5/5 anonim válasza:
Az az igazi fájás, ami a derekadból a combodig hasít! Mindjárt szülsz, de jó neked, irigyellek nagyon! Én 6 hónapja szültem és az maga a csoda, mindig visszaálmodom magam arra az éjszakára. És most már velem van a csodálatos kisbabám is :) Neked is nagyon nagyon drukkolunk! Hidd el, fogod tudni, melyik az igazi fájdalom! Anélkül is, hogy egy nap 8szor ülnél kádba :) Nagyon szorítunk!!! Sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!