Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miben különbözik a jóslófájás...

Miben különbözik a jóslófájás az, , igazi" fájástól?

Figyelt kérdés
Tegnap este majd' leszakadt a derekam,keményedtem nagyon és ez a fájás időről időre elmúlt majd visszatért!Elmentem lefürödtem,és azóta semmi nincs!37 hetes terhes vagyok és már nagyon izgulok!:)
2010. jún. 4. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A jóslónem fáj, csupán keményedsz, majd magától elmúlik. Az "igazi" olyasmi, mint a mensis görcs, fáj is nem csupán kellemetlen, nem múlik el magától, szabályos időközönként jön, ami idővel sűrűbb lesz és erősödik is. Ha beülsz egy kád kellemes vízbe vagy lezuhanyzol, a valódi nem múlik el, inkább rendszeressé és erősebbé válik (ezért szokták mondani, hogy ha van kedved, vajúdás alatt zuhanyozz le).
2010. jún. 4. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De, a jósló is tud fájni.... Mensiszerű fájdalom, hogy kinél milyen erős, az egyéni. Nekem enyhe mensiszerű jóslóim voltak. Ha a meleg víz hatására elmúlt, akkor az jósló volt. Az igazi nem múlik, sőt erősödik. Könnyű szülést! 2 éves kislány anyukája.
2010. jún. 4. 15:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Amúgy rosszul írtam,mert a derék fájás nem múlt el,csak gyengült,majd megint erősebb lett!De akkor így tudom,hogy jósló volt!

Még egyszer köszönöm!

2010. jún. 4. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Még annyit mondanak, hogy a jóslófájásnál a görcs a még felől a derékig sugárzik végig, az igazi meg deréktól lefelé.... de nem tudom mennyi igaz ebből, talán valaki meg tudja erősíteni, vagy épp cáfolni..
2010. jún. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!