Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jóslófájás lehet ez vagy igazi?

Jóslófájás lehet ez vagy igazi?

Figyelt kérdés

9-kor kezdődött, egybefüggő, olyan erős, mint egy erős menstruációs napon, szóval görcs, néha a derekamig is hátramegy! Ezalatt az idő alatt már 5X voltam wc-n, olyankor rohannom kell, olyan erős a székelési inger...

39 hetes vagyok ma.

2. baba, de a fiam jóslófájások és keményedések nélkül érkezett a 40+2 héten.

Azért vannak kétségeim, mert nincs rendszer a fájásokban/görcsökben, de a sok wc-zés meg az előző szülésemre kísértetiesen hasonlít.. :)

2012. febr. 23. 10:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Az óta van valami fejlemény? Szerintem csak elindul lassan kifele az a baba! Sok sikert!
2012. febr. 23. 21:47
 12/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Éjfélig keményedtem, teljes pocakkal egészen az oldalbordámig, de rendszertelenül... Zuhany után elmúlt.

Ma hozatok homeós bogyót, hátha segít. Ha meg nem, ártani biztosan nem fog.

Majd jelzek, ha lesz valami.

2012. febr. 24. 09:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Veled vagyunk, drukkolunk! Szép szülést kívánok Neked!

:)) Mindjárt találkozol a babáddal! :))

2012. febr. 24. 13:34
 14/24 anonim ***** válasza:

Megvan mar a baba?

Hogy vagy? En ugyanezekkel az elojelekkel kuzdok most es nem tudom eldonteni hogy igaziak e. Szinte folytonos a derekfajas.

Ird meg legyszi mi lett veled?

2012. febr. 25. 17:16
 15/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Még egyben vagyunk! A görcsölés nagyon gyakori, főként folyamatos, napi 6-8 óra is volt már! Tegnap este szakaszosan jött, na, azt hittem, indulunk, de nem volt rendszeres az időköz (10-12-15 percenként jöttek), és a zuhany alatt, illetve után elmúlt. Úgyhogy kőkemény jóslóknak nevezném inkább ezeket. A nyákdugóval már 3 hete találkozgatok, úgyhogy szerintem, nyílik valamit a méhszáj. Holnap megyek dokihoz, vizsgálnak is, majd jelzek, - remélem, mond valami biztatót. :))

2012. febr. 26. 13:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Sajna ma nem volt a dokim, az "idegen" orvos meg nem vizsgált. Úgyhogy a helyzet változatlan. De remélem, hamarosan kibújik már...
2012. febr. 27. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. febr. 29. 14:23
 18/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

ma vizsgáltak, 2222 a méhszáj, szóval jöhet bármikor. Egész nap egyfolytában derékfájásom és görcsölésem van. Úgyhogy reménykedek a köv. 1-2 napban nagyon. :)

2012. márc. 1. 22:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Veled vagyunk! Drukkolunk Nektek! :))
2012. márc. 1. 22:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság?
2012. márc. 4. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!