Szült valaki dr. Garamvölgy Györgynél? (Uzsoki Kórház) Lassan orvost és kórházat kéne választanom, teljesen elbizonytalanodtam.
Szia!
Mindkét terhességemet nagyon szépen levezettük a terhesgondozással kapcsolatban a magánrendelője Budapesten is és Pomázon is van.
Nagyon jó, alapos orvos! Csak dicsérni tudom!
Nem olcsó, de nekem megérte, s bármikor ha gondom volt hívhattam a mobilján!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Első vagyok!
Lemaradt, a kórház Szülészeti osztálya is nagyon jó lett, mióta átépítették.
Igaz az első szülésem ott, egy katasztrófa volt, sok negatívat is írtam itt, de a második mindent feletetett!
A Nővérek, az Orvosok, a Szülésznők, s nem utolsó sorban a Csecsemősök is nagyon kedvesek és segítőkészek lettek! Szerintem az átalakításkor nagyon rossz lehetett nekik is olyan munkahelyen dolgozni, ahol lépten- nyomon malteres vödrökkel rohangálnak, s ez kihathatott az akkori osztályhangulatra, mintha 2008 májusa és a 2010 áprilisa ég és föld volt!!!
Dr. Sztakó Péterné volt a második szülésemnél a szülésznő, nagyon alapos és kedves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!