Szerintetek körberöhögnek egy magyar kórházban a szülési tervemmel?
16 hetes vagyok és én is Tatabányán készülök szülni, első baba!Hasonló gondolataim és elképzeléseim vannak, talán annyival kiegészítve, hogy ha minden rendben megy, szülőszéken szeretném végigcsinálni a kitolást. Nincs félelmem magával a szüléssel kapcsolatban, várom és pozitívan állok hozzá. Addig mindent megteszek, amivel pozitívan befolyásolhatom-jóga, hastánc, intim torna, gátmasszázs. Pont most kezdtem el azon agyalni, hogy lassan át kellene beszélnem a dokimmal, hogy a terveim mennyire lehetnek reális tervek Tatabányán. Erre most olvasom ezt a kommentet...Hát nem lett tőle jó kedvem.
Nyilván az adott orvos és szülésznő hozzáállásától is függ a dolog, de mégis,ha ezek a dolgok ennyire a protokoll részei Tatabányán, akkor szerintetek esély sincs arra, hogy egy háborítatlan szülésben legyen részem-ha minden rendben megy?
Mert az tény, hogy sok barátnőm szült az elmúlt években Tatabányán, de valami ,,beavatkozás" mindenhol történt- császár, gátmetszés, burokrepesztés, kézzel tágítás, oxytocin infi, stb.
Van itt valaki, aki pozitívat tud mondani ilyen szempontból erről a kórházról? Mert azt hallani mindenhonnan, hogy szép, kedvesek az orvosok, szülésznők, de a fent említett dolgokról nem sok derült még ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!