Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37. hetes kismamik hogy...

37. hetes kismamik hogy vagytok? Mikorra vagytok pontossan kiírva? Minden kész? Kórházi csomi? Jóslók vannak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
jól vagyok köszi de már nagyon várom, hogy menni kelljen. március 7re de hamarabb meglesz, elsö baba is hamarabb jott. minden összerakva. éjszakánként érzem inkább a fájásokat. teljesen befordult koponyafekvésbe ugyhogy kapok végre levegöt meg tudok aludni viszont taknyos vagyok, szó szerint. te hogy vagy? hol fogsz szülni?
2012. febr. 19. 00:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én március 6.-ra vagyok kiírva! SOTE2-n fogok szülni (kislány lesz): Jól vagyok, bár nekem is vannak kisebb jóslóim! Minden bepakolva,ha indulni kéne, természetesen a szoba is kész van! :) Te hogy vagy? Hol fogsz szülni?

2012. febr. 19. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
2 nap múlva leszek 37 hetes, Pécsett fogok szülni, kislány lesz, 2. baba. Se jósló se semmi egyéb jele, hogy készülődne. Az első is 40. hétre született, vele se volt sose egy jóslóm se. Szoba kész, egy-két dolgot még ki kell mosni, kórházi cucc bepakolva. Várok ;)
2012. febr. 19. 19:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtatok.

Nekem bőven van jóslóm,2x esére van dagadva a bokám,vizes vagyok,kezem is dagad és éjjel nem bírok aludni,szakad szét a bőröm hiába kenem,a szemérem csontom és a combom töve belülről nagyon nagyon fáj lépni is nehéz szóval én kínlódósan vagyok.

Március 10.re vagyok kiírva tegnap lettünk 37.hetesek az első kisfiam is időre jött remélem azért most az öcsike kicsit hamarabb kibújik mert nem nagyon bírom már :-)

Nekünk is minden kész az öcsi érkezéséhez,már a báttyuska (2,5éves) is nagyon várja :-)

32.hetessen koponyavégű volt remélem azóta nem forgolódott el de nem hiszem mert a csuklását is ott lenn érzem.

Miskolcon fogok szülni :-)

2012. febr. 19. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Március 10-re vagyok kiírva én is, a harmadik babánkkal. Múlt hét csütörtökön az NST fájásokat mutatott, a dokim kérdezte is, hogy biztos-e, hogy nem érzek semmit. Megvizsgált, de a méhszáj zárva volt. Elmondta megint, mire figyeljek, azután hazajöttem. Keményedések vannak. Szombaton távozott a nyákdugó is. Tegnap volt egy kellemetlenebb érzéssel járó, hosszabb méhösszehúzódás is, utána este sok kisebb, sűrűn egymás után. De mára mintha megnyugodott volna egy kicsit. Van keményedés, de kevesebb, mint este. Kicsit tanácstalan is vagyok, mert mindenki azt mondja, a harmadiknál már gyorsabban történik minden.

Te hogy vagy? Mit érzel?

2012. febr. 20. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó, 5. válaszoló vagyok ismét. Most látom, hogy Miskolcon fogsz szülni te is. Én is. Megkérdezhetem, melyik kórházban?
2012. febr. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!