3 gyerekes anyukák, melyik szülés fájt jobban? Úgy veszem észre, a szülés ideje csökken a fájdalom nő. Van ebben valami? A 2. után azt mondtam, kész, nincs több. Most mégis szeretnék.
Szerintem is nő a fájdalom!
Habár én 5 gyereket szültem, normális szülésnek csak az első és utolsó mondható.
A második ikerszülés egyik sima, másik császár. Talán rövidebb volt, de a fájdalom erősebb, plusz utána mégegy császár.
3.szülés 36 hetes halott baba, 18 óra kemény vajúdás, oxitocinnal végig.
4.szülés 4 óra, nagy fájdalommal.
Igaz,hogy nekem csak 2 gyerekem van,de a második sokkal kevésbé volt fájdalmas.Mind a kettő csak másfél óra volt,de az elsőnél összeértek a fájások,levegőt is alig kaptam,nagyon fájt...A másodiknál először 10,majd 5 perces enyhe fájások,azt mondhatom,hogy csak az utolsó 5 fájás volt kemény,azt meg nevetve kibírtam,kitolás is pár perc volt.
Üdv,3 hetes baba anyukája.
Bizony van benne valami. Ezt a kérdést én is ki akartam irni.
1. baba halva született, hosszabb volt a vajúdás, de hát nulláról indultam, viszont nem voltak olyan erősek a fájások.
2. 2 óra oxival de nagyon erős fájások
3. természetesen mondhatni az igazi része csak 1 óra volt, még erősebb fájásokra emlékszem
4. 2 óra szintén oxival, kemény kitolással és olyan brutál fájásokkal hogy azt hittem belehalok.
Én is mondtam itthon hogy minél többször szültem annál keményebb fájásaim voltak.
De vállald csak be ha szeretnéd! Az enyém most két hónapos és áldom az eszem amiért "azon" este nem gondoltam meg magam (mert bizony az én fejemben is megfordult).
Viszont a 3. (természetes) volt a legkönnyebb és leggyorsabb.
Köszönöm a válaszokat,és le a kalappal előttetek,amiért végig tudtátok csinálni.(elhunyt babások!)
Az első 8 és fél órás volt,a második 3 és fél (szegénykém majdnem a Tescoba született,oda akartam menni,mert nem volt erős fájásom,és nem akartam,hogy a kórházból hazazavarjanak,hogy 2. gyerekem születik,és nem érzem,hogy nem igazi fájás,férjem unszolására csak bementünk a kórházba,másfél óra múlva meglett a lányom:-)de inkább 10 8 órás szülést,mint még egy ilyen rövidet,mindkét gyermekem 3,90 kg és 58 cm lett.Azt hiszem ráhajtunk a 3.-ra:-)
Drukkolok hogy mihamarabb összejöjjön, és ird meg ha megtörtént! Nem fogod megbánni, én még szülnék ha az anyagiak engednék, a legcsodásabb dolog. A szülés meg csak pár óra kin, de amit utána kapsz mindennel felér. :-)
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!