A SOTE I. számú klinikáján kit javasolnátok?
Endometriosis-om volt, Szendei doktorhoz jártam, de sajnos ő már nincs közöttünk. Nem szeretnék klinikát váltani, a lányomat is itt szültem 13 éve.
1 hónapja abbahagytam a gyógyszerszedést, szeretnénk babát. Hallottam jókat Garamvölgyi Zoltánról, Ádám Zsoltról ... Ti kit javasolnátok?
Az itteni dokik általában rendelnek még a kórházban vagy már csak magánrendelőkben? Mert nem csak magánrendelőbe szeretnék járni terhesgondozásra, hanem a kórházba is (nem tudom hogy megy ez terhesség esetén mostanában, ugyanis már régen szültem ott).
37 hetesen terhességi cukorral kerültem fel, egyedül az "ambuláns Kata" volt aki foglalkozott velem, majd tényleg Isteni irányítás útján-véletlenül- kerültem Dr. Telek Tamáshoz. Már ránézésre is kellemes nála lenni, de belsőleg egy lelkiismeretes, kedves, fiatal, bizonyítani vágyó EMBER. Én megkértem őt a terhes gondozásra, de aki éppen hozzá esett be, az is az egekig magasztalta. Nagyon ajánlom mindenkinek, a sztár dokik nagyképűsége után tényleg jó egy ilyen tündérrel találkozni.Főleg hogy a nővérek és a szülésznők is kedvessége miatt szeretnek a kedvében járni .
A másodikat is ott szeretném szülni, és azt is a mi angyal dokinknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!