Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A SOTE I. számú klinikáján...

A SOTE I. számú klinikáján kit javasolnátok?

Figyelt kérdés

Endometriosis-om volt, Szendei doktorhoz jártam, de sajnos ő már nincs közöttünk. Nem szeretnék klinikát váltani, a lányomat is itt szültem 13 éve.

1 hónapja abbahagytam a gyógyszerszedést, szeretnénk babát. Hallottam jókat Garamvölgyi Zoltánról, Ádám Zsoltról ... Ti kit javasolnátok?

Az itteni dokik általában rendelnek még a kórházban vagy már csak magánrendelőkben? Mert nem csak magánrendelőbe szeretnék járni terhesgondozásra, hanem a kórházba is (nem tudom hogy megy ez terhesség esetén mostanában, ugyanis már régen szültem ott).

2012. febr. 17. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ott szültem... :) Dr Kovács Anna!!! Fiatal, rendes, türelmes, és nem pénzéhes!!! És ő dolgozik a Dél-Pestiben is!
2012. márc. 5. 16:30
 12/13 anonim válasza:

37 hetesen terhességi cukorral kerültem fel, egyedül az "ambuláns Kata" volt aki foglalkozott velem, majd tényleg Isteni irányítás útján-véletlenül- kerültem Dr. Telek Tamáshoz. Már ránézésre is kellemes nála lenni, de belsőleg egy lelkiismeretes, kedves, fiatal, bizonyítani vágyó EMBER. Én megkértem őt a terhes gondozásra, de aki éppen hozzá esett be, az is az egekig magasztalta. Nagyon ajánlom mindenkinek, a sztár dokik nagyképűsége után tényleg jó egy ilyen tündérrel találkozni.Főleg hogy a nővérek és a szülésznők is kedvessége miatt szeretnek a kedvében járni .

A másodikat is ott szeretném szülni, és azt is a mi angyal dokinknál

2012. ápr. 2. 16:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Ádám Zsoltot javaslom, en kettőt szultem nála es tökéletesen elégedett vagyok... Ha ő nem, akkor silhavy...
2014. febr. 12. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!