A SOTE I. számú klinikáján kit javasolnátok?
Endometriosis-om volt, Szendei doktorhoz jártam, de sajnos ő már nincs közöttünk. Nem szeretnék klinikát váltani, a lányomat is itt szültem 13 éve.
1 hónapja abbahagytam a gyógyszerszedést, szeretnénk babát. Hallottam jókat Garamvölgyi Zoltánról, Ádám Zsoltról ... Ti kit javasolnátok?
Az itteni dokik általában rendelnek még a kórházban vagy már csak magánrendelőkben? Mert nem csak magánrendelőbe szeretnék járni terhesgondozásra, hanem a kórházba is (nem tudom hogy megy ez terhesség esetén mostanában, ugyanis már régen szültem ott).
Én márciusban szültem ott.
Ambulánsan jártam be, de mindig ugyan ahhoz a dokihoz, és a szülésre is bejött.
Én sok dokival meg voltam ott elégedve.
Én Silhavy-hoz jártam, bár őt érdekes stílusa miatt nem sokan szeretik, de már 2. barátnőm is hozzá ment és nagyon meg van vele elégedve.
Nagyon jó még Krasznai doki is, Lázár Levente és még vannak jó páran. :)
Akihez biztosan ne menj: Dr. Kovács Eszter
Végtelenül pénzéhes, vállvonogatós, nem együttműködő nőszemély!!!!
Timike: én szintén Silhavyhoz! :)
Kissé hangulatember, hangos, heherészős, de szakmailag szerintem csúcs. A fölösleges nyavalygást nem szereti, de ha tényleg gond van, akkor nagyon odafigyelő, gondos, kedves.
Sajnos,én is csak a második hozzászólót tudom megerősíteni:
Nekem is Kovács Eszter dr.nővel volt "szerencsém",inkább szerencsétlenségem..
Pénzéhes,nagyképű,ráadásul totál félrekezelt.
Pechemre Kovács Eszter volt az ügyeletes, mikor elfolyt a magzatvizem. Hú, te egy arrogáns h.lye pi.sa!!!! Szerencsére csak 2 órát volt hozzá szerencsém, de elég is volt!
Szobatársam Csaba Ákosnál szült, ő is nagyon barátságos, jó doki.
Ha nem számít, hogy milyen a hangulata, de egy tényleg jó szakember kell, akkor Silhavy Mihályt tényleg javaslom.
Főorvos, ig. hely, tehát van szava és ugranak neki iziben! :)
Terhesosztályon voltam 4 hetet, és mikor feljött a doki, minden nővér haptákba vágta magát és jöttek értem (személyesen), hogy itt a főorvos úr Timikém. :) A szobatársaimnak telefonon szóltak be, hogy itt a dokijuk. :)
Az én fogadott dokim Bőze Tamás volt, évekig hozzá jártam, de nagyot csalódtam. Nem jött be a szülésemre és utána sem látogatott meg.
Az ügyeletesnél szültem, őt nagyon tudom ajánlani: dr. Csatlós Éva. Szuperkedves, utána is minden nap (szo-vas) látogatott, ellátott sok jó tanáccsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!