Sote 2-n szamit ha a fogadot orvosod kulsos?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 13:38
1/6 anonim válasza:
Nekem is külsős volt. De a kérdésed nem értem.
Megmagyarázod, mire gondolsz?
2/6 anonim válasza:
Gondolom arra gondol,hogy mivel külsős,az ottani orvosok esetleg előnyt élveznek,illetve az ő-ottani dokik- betegeikkel jobban/másként bánnak.
3/6 anonim válasza:
Ja, lehet, igazad van.
Első vagyok.
Amikor nem volt ott a dokim, engem akkor is kétszer megvizsgált 1-1 orvos, és mindkettő nagyon kedves volt velem.
Nem tudom, a többiekkel milyenek, de velem mindenki rendesen bánt.
Mikor a szülés elindult (vagyis elfolyt a magzatvíz), abban a pillanatban hívta az ügyeletes doki a dokimat (hajnali 3 óra), de amíg megérkezett, addig is mindent megtettek értem.
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen pontosan így értettem. Egy apuka akit megállítottam a folyosón hogy meséljen nekem a korházról, dokikról, ő mondta hogy fontos hogy legyen saját és hogy ottani dolgozó legyen ne csak külsős, sajnos nem fejtette ki jobban mert mennie kellett. Galamb volt a dokijuk és azt mondta nagyon jó volt kedves és profi. :) ő ott dolgozik de a másik jelöltem Timmerman aki szintén jó de ő külsős, ezért kérdeztem. Mondjuk Timmerman jóval drágább is. :/
2012. febr. 13. 10:31
5/6 anonim válasza:
A 2. vagyok.A Timmermann külsős?Én úgy tudom nem,mivel a Péterfyt otthagyta,és a SOTE II-re ment át.Különben én nem szültem Nála,de jártam Hozzá.Maximálisan pozitív a véleményem.Alapos,korrekt doki.Mondjuk régebben még nem volt fix tarifája szülésre(valóban nem olcsó).Én-anno-gondolkoztam rajta,ám a SOTE nem szimpi.Így az Istvánban szültem.Most megint babát várok,de változatlanul az István a befutó.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos Timmerman ugrott mert aug. nem ér rá nyaral. De nagyon kedves volt és őt választottam volna, de így nem lenne érdemes.
2012. febr. 16. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!