A Szent Imre kórházban fogok szülni és érdekelne, hogy aki ott szült az milyen tapasztalatokkal bír!? Minden érdekel ezzel kapcsolatban. Császár, természetes szülés, orvosok, szülésnők, ellátás?!
aranyos vagy Lárifári:-)Köszönöm!:-)
Persze, Ők majd tudják,hogy mi a jó:-)Csak már lennék túl rajta, félek azért,nem kicsit! :-)))
2010 nyara. Választott szülészorvos, nem volt választott szülésznő. Szép a hely, szülésznők a vajúdás alatt nagyon rendesek voltak. Nagyon rossz, hogy a vajúdás alatt a párod nem lehet veled, csak a szülőszobán. Magzatvíz elfolyása után majd másfél napra indították be a szülést. Lassan ment, vákuum lett a vége. Dévényesek azt mondták hogy nem szabadott volna ennyit várni, legalább meg kellett volna fontolni a császárt. És, hogy az igazgató (azóta más asszem) nagyon császárellenes, ezért nem császároznak. Nem tudom. Másik oldalról meg azt mondják, hogy túl sok az indokolatlan császár. Csecsemősökkel sokat nem beszéltem, de rendesek voltak. Az ágy rothadt magas, alig lehet fölmászni rá, nincs asztal, ahol ehetsz. Gyereket csak szülés után viszik el, de aztán végig veled lehet. Két ágyas szép szobák. Látogatók nem mehetnek be. Ez jó is meg rossz is. Nem zavart senki, de mivel egy hétig voltunk bent, a párom egy hétig nem vehette a kezébe a gyerekét. És mivel ülni nem tudtam, csak feküdni, a látogatások (amikre lelkileg szükségem lett volna) pár percesek voltak. Ami egyértelműen negatív, hogy a laborjukban elmérték egy értéket és ezért feleslegesen küldtek át minket 3 napra a Péterffy-be. De erről nem a szülészet tehet.
Könnyű szülést! (:
Én 2010-ben szültem Szent Imrében. Indokolatlan császár volt, mint a végén kiderült, mert a dokim március 15-re foglalt magának utat és szeretett volna hamar visszamenni a családjához:(( Ennyit arról, hogy nem császároznak sokat... Most járok megint nst-re, mert várjuk a tesót, kb minden alkalommal látok 2 császáros anyukát...
Ami viszont jó, hogy nagyon rendesek a szülésznők. Csecsemősök kevésbé, én ezért fogadtam egy csecsemőst, Ő segített az első lányomnál is, hogy Apa mindennap bejöhessen és megfürdesse, ez nagyon jó volt. Most is felfogadtam. Nekem van fogadott szülésznőm és dokim is, és kértem, hogy a vajúdás alatt legyen ott a férjem, ezt figyelembe veszik, amennyire lehet. Elsőnél is fél napig voltunk a szülőszobán a férjemmel, mert addig vártunk a dokira, hogy bejöjjön a nyaralásból. Lehet ha nincs fogadott szülésznőm akkor ezt nem tehettük volna meg, hogy együtt legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!