Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan viselkednek a babák...

Hogyan viselkednek a babák vajúdás során? Ugyanúgy fészkelődnek, mocorognak, vagy türelmesen várják a fejleményeket?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fészkelődnek, és nem is nagyon mozognak, hiszen őket is eléggé megviseli a születés, (képzelheted, milyen lehet egy olyan kis helyen kipréselődni és ugye minden méhösszehúzódást ők is éreznek). Én sokszor éreztem azt, hogy ő is segített, szinte tolta kifelé magát a kis drágám.:)
2009. jún. 3. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Az NST tanúsága szerint az enyém aludt. Próbálták ébresztgetni, rázták a hasamat, de ő csak szunyókált tovább.

A kitolásnál nem tudom mit csinált, gondolom felébredt arra az erős préselésre :-)

2009. jún. 3. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém még akkor is a gyomromat rugdosta, amikor azt mondták, hogy anyuka, nyomhat:) Bár szegénynek rajta volt a köldökzsinór a nyakán, csak vákuummal sikerült kijönnie emiatt. Szóval én úgy gondolom, hogy inkább kapálózott a picikém, hogy segítsen valaki:(((
2009. jún. 3. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Aludt? :-) Ez aranyos... Köszi a válaszokat!
2009. jún. 5. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!