Az orvosok, miért nem alkalmazzák a császárt, ha a nő már 8-10 12 vagy esetleg 20 vagy 30 órája vajúdik?
Nyilván mert a császár műtét, komplikációkkal. Pusztán azért, hogy hamarabb vége legyen a vajúdásnak, elég nagy butaság lenne műteni.
Másrészről az orvos nem demográfus. Neki nem az a dolga, hogy rávegye a nőket arra, hogy minél többet szüljenek, hanem hogy az aktuális szülést levezesse, hogy a gyermek és az anya is életben maradjon, hogy egészséges gyermek szülessen. Szerintem épp elég nagy feladat ez nekik :)
én is úgy tudom, 12 óra után lehet kérni.
egyszer 10 órán keresztül megállás nélküli menstruációs fájdalmaim voltak, de olyan brutál erősek hogy nem tudtam szinte megmozdulni sem. a fájások között meg azért van szünet. én arra alapozok, ha azt túléltem gyógyszer nélkül (nem volt otthon és nem volt erőm elmenni a messzi gyógyszertárba) akkor a vajúdást is.
mindenki túléli, akkor csak el lehet viselni :) az eda meg ezért van.
én a császártól sokkal jobban félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!