Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A méhszáj minden szülésnél...

A méhszáj minden szülésnél megreped? Mennyire fáj a varrás?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Méhszáj?
2012. febr. 5. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom a gátmetszésre gondolt a kedves kérdező!:) Ebben az esetben az a válaszom, hogy nem minden esetben és változó kinek fáj a varrás és kinek nem.:)
2012. febr. 5. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

De a méhszáj is megrepedhet amúgy. Nekem pl. még nem tűnt el, de a babám már elindult kifelé. És így szétrepedt a méhszájam, varrni kellett. De nem fájt. Kaptam érzéstelenítőt, és csak annyit éreztem, hogy rángat a doki. :)

Amúgy nekem repedt a hüvelyfalam is, és gátmetszést is csináltak. Szóval stoppolt egy órán keresztül a doki, és csak az utolsó 1-2 öltés volt kellemetlen.

2012. febr. 5. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a méhszáj is megrepedhet.Én 2x szültem,de se a méhszáj,se a hüvelyem nem repedt meg,gátmetszés se kellett,és nem is repedt(a gátam se).Szóval nem törvényszerű.
2012. febr. 5. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Bizony, megrepedhet és én nagyon is éreztem a méhszájvarrást, lehet, nem hatott még az érzéstelenítő. a gátvarrás már nem volt vészes, meg akkor már a babám is ott volt :-)))
2012. febr. 5. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem minden szülésnél reped meg.

Nekem az elsőnél repedt, de valószínűleg azért, mert a doki kézzel tágított 3 ujjnyiról 5 ujjnyira.

A 2. babánál ezt elmeséltem, ott nem is tágítottak kézzel, nem repedtem. De annyit mondtak, hogy akkor reped, ha idő előtt nyom valaki.

A varrást egyáltalán nem éreztem, mert kaptam előtte érzéstelenítő szurit. Felszívódó varrattal dolgozott a doki, így varratszedés nem volt.

2012. febr. 5. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is berepedt a méhszáj, de valszeg a kézi tágítástól. Nem fáj a varrás.
2012. febr. 6. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem minden szülésnél. Nekem repedt, mert nagyon gyors szülés volt.Én a varrásból semmit sem éreztem, mások azt mondják, hogy nagyon fáj. Nekik biztos nem hatott az injekció.
2012. febr. 6. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem az első szülésnél borzasztóan fájt a méhszáj varrás, alig mertem vállalni második babát de úgy gondoltam biztos csak az elsőnél van ilyen,hát nem a másodiknál is volt ugyan olyan iszonyatos volt a fájdalom.A harmadik babára nem is mertem vállalkozni csak 7 év után mert annyira bennem élt a fájdalom és ismét nagyon fájt is.Most várom a negyedik babámat a harmadik után 9 évvel és már előre retteg...

37hkm

2012. febr. 6. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!