A méhszáj minden szülésnél megreped? Mennyire fáj a varrás?
De a méhszáj is megrepedhet amúgy. Nekem pl. még nem tűnt el, de a babám már elindult kifelé. És így szétrepedt a méhszájam, varrni kellett. De nem fájt. Kaptam érzéstelenítőt, és csak annyit éreztem, hogy rángat a doki. :)
Amúgy nekem repedt a hüvelyfalam is, és gátmetszést is csináltak. Szóval stoppolt egy órán keresztül a doki, és csak az utolsó 1-2 öltés volt kellemetlen.
Nem minden szülésnél reped meg.
Nekem az elsőnél repedt, de valószínűleg azért, mert a doki kézzel tágított 3 ujjnyiról 5 ujjnyira.
A 2. babánál ezt elmeséltem, ott nem is tágítottak kézzel, nem repedtem. De annyit mondtak, hogy akkor reped, ha idő előtt nyom valaki.
A varrást egyáltalán nem éreztem, mert kaptam előtte érzéstelenítő szurit. Felszívódó varrattal dolgozott a doki, így varratszedés nem volt.
Nekem az első szülésnél borzasztóan fájt a méhszáj varrás, alig mertem vállalni második babát de úgy gondoltam biztos csak az elsőnél van ilyen,hát nem a másodiknál is volt ugyan olyan iszonyatos volt a fájdalom.A harmadik babára nem is mertem vállalkozni csak 7 év után mert annyira bennem élt a fájdalom és ismét nagyon fájt is.Most várom a negyedik babámat a harmadik után 9 évvel és már előre retteg...
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!