Van itt olyan aki 40éves elmúlt van 4 gyermeke és vállalna még gyereket? Köszönöm.
Majdnem beleillek a képbe... :)
41 éves vagyok, 3 gyermekem van 13, 3 és fél, 17 hónaposak.
Ha anyagilag megengedhetném magamnak vállalnék még. Így viszont (hogy tudom, hogy nem szabadna) az utolsó császárral egyidőben elköttettem magam. Ha nem így tettem volna biztosan kísértésbe esnék :)
Én 35 éves voltam októberbe.Négy gyerekem van.15,11,9,2 évesek.Két kisfiú két kislány.
Ötödiket csak az anyagiak miatt nem vállalnék,de ha esetleg nyernék a lottón.Soha ne mond,hogy SOHA!
Szió,
43 éves vagyok.
Nagylányom 22,nagy fiam 21,"kis"fiam 18,a kislányom pedig 11 hónapos:)
Sose gondoltunk rá,hogy 40 fölött még egyszer megadatik ez a csoda:):)
Mikor kiderült,meg is voltam teljesen zavarodva,de minden percben tudtam,hogy megtartom:):)
A nagyok már felnőttek,féli külön,félig nálunk laknak,így,hogy van a pici,örök fiatalok maradunk:):)
Teljesen zavartalan,könnyű terhességem volt,a kiírt időben,simán,gátvédelemmel szültem:)
Ha megtehetitek,akkor nyugodtan vállaljatok még egy gyerkőcöt,a boldogság csak hatványozódik:)
Nagyon szépen köszönöm válaszokat!!!
40éves vagyok,15,10,5,3éves gyermekeim vannak,és szeretném az ötödiket is!
Minden elképzelhető jót nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!