2012. Júniusban szül valaki a SOTE II-n?
Én június 21-re vagyok kiírva,lehet találkozunk:)
Kinél fogsz szülni?
Kisfiú vagy kislány?
Nálunk úgy tűnik kislány és Lintner Balázs dr.az orvosom:)
én csak július, de sote II
Lintnert ismerem, ő csinálta a 12. heti uh-mat, nagyon szimpatikusnak és alaposnak tűnt:)
De jó hogy írtatok:)
Én Börzsönyi dokinál fogok:) Holnap megyek 4D-re. A 18 hetesen azt mondta az Újvári doki hogy alakjából nézve fiú, szóval ő ajánlotta hogy menjünk el 4Dre hogy megnézzük az arcát is, mert nem akarta mutatni a kicsikénk:)
Én diabéteszes vagyok és Pcos. Lehetséges hogy találkozunk:)
Vica vagyok amúgy:) Nektek mozog már?
Én jún.25-re vagyok kiírva :)
és Pánczél Zitához járok. Nekünk a múlt 19. heti Uh-on derült ki, hogy kisfiú :)
M
Első vagyok:)
Van valakinek korábbi személyes tapasztalata a kórházzal kapcsolatban?
Neten olvasgatva szerintem sokkal több a rossz,mint a jó.Múlt héten Lintner doki rendelésén várva,találkoztam egy anyukával,aki 6 hetes kontrolra ment vissza.Mesélte,hogy a doktorral nagyon meg volt elégedve,az összes többi kritikán aluli volt.Ma délelőtt bementem a klinikára,csak körbenézni és nem volt valami bíztató..
Habár nagyon bírom a dokimat,én most gondolokodok,hogy orvost és legfőképpen kórházat váltok.
mini, Lázár Levente az I-es nőin van, én a II.nőiről írtam, de tök mindegy, a lényeg hogy nektek is lesz babátok!:)
Tegnap nekem kisfiúnak mondták a 4D-n 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!